screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Biliyorsunuz bu Oliver amca Geceyarısı Ekspresi senaristi olan arkadaş bu arkadaş Türkiye ye gelmiş sanırım çünkü bizim kültür bakanıyla fotosu falan var.Şimdi bu filmin mazeretini söyledi - Türkiye nin A.B.D. de lobisi yoktu ayrıca Hollywood a artısı da yoktu bu yüzden biz Türkler e seçtik bunu dünya da başka bir ülkeye karşı yapamazdık.Biz bu filmin bu kadar yankı yapacağını bilmiyorduk flan filn çok üzgünüz.[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 oliver stone a kafam girsin. gider başka ülkede türkleri en iyi ben anlattım der.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 kaydırın kafaları gençler bende geliyorum...[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 insan biraz iyimser yaklaşır ne öyle kafam girsin.[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Boktan bir filmi medyamız kendi kendine şişirip bütün dünyaya duyurdu. Şerefsiz bi tane uyuşturucu kaçakçısının yakalanması konusunu masum bir insanmış gibi gösterdiler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Unuttuğum yerleri söyleyeyim Oliver dan nameler : - Bu filmdne sonra Türkler in savunmas yapıp karşı çıkmasını bekliyordum ama böyle bir şey olmadı çok pasif kaldınız bla bla[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 lobimşz yokmuş.Onalra Genelkurmay başkanımızın Kardak krizinde süylediği bir lafı hatırlatıım: ''Kafamı bozmasınlar akşam çayımı Atina da içerim...!!'' [Bu mesaj Xanthe tarafından 14 Aralık 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hollandada bu film yilda 2-3 kez prime time da yayinlanir her yayinlandiginda ben fitil olurum hele sukru diye bi hapisane muduru vardirki sormayin[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 aman ne şahane laf.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bende bi arkadaşdan duymuştum ve hem gulmuşdum hemde gurulanmıştım:) İsimi hatılayamıyorum şuan walla..
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: ExhaulteD, 14 Aralık 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Hollandada bu film yilda 2-3 kez prime time da yayinlanir her yayinlandiginda ben fitil olurum hele sukru diye bi hapisane muduru vardirki sormayin Filmdeki çoğu Türk ü Ermeniler oynadı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 kessin traşı o herif,uzasın.[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bide bizim kültür bakanı fotoğraf çektiriyor,vah vah.[signature][hline]R+
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Milletin çoğu o adamın kim olduğunu bilmiyor bilseler en azından bir gösteri yapıp yuhalarlardı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: fizban, 15 Aralık 2004 00:07 tarihinde demiş ki: ben hep izlemek istedim orient express i. neymiş bizi öyle eleştiren şey öğrenmek istedim. nasip olmadı hala. Lol orient express ne ya ? Midnight Express olmasin o[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 orient express ünlü bi dedektiflik filmi. sanırım kitabıda var yazarı agatha christie.yani asıl olay kitab.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ortaokul çocugu gibi konuşmuş bizim general.Daha karizmatik bir laf edebilirdi. Ecevit'in kıbrıs harekatından once; -Amerika ne olacak efendim sorusuna "haş haş yapcam onları" demesi gibi bişi.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ya bu bahsettiğiniz film SÖZDE ermeni soykırımını konu alan film mi?[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bence güzel laf..Bide en son 2-3 hafta ewel bir söyleşi wardı emekli doğuda görev yapmış bir paşayla; Paşa ya Ali Kırca dediki''i Amerika bizim ırakda bir mudalemize karşı çıkarsa nasıl bir yol izlersiniz ''dedi. Paşada ''Once konuşma ve dıploması yoluna gideriz''dedi. Bunun üzerine Ali Kırca birdaha sordu''Amerika yine karşınızda bu sefer izin vermeyip silahlı bir kuvvetini karşınıza çıakarırsa ''diye sordu. Bunun üzerine paşa şöyle bir cevap werdi''Karşılarına bizde çıkar gerekn mudahaleyi yaparız ''dedi. Bunun üzerine Ali Kırca tekrar sordu''Ama karşınızda Amerika war biliosnuz süper güç ''derdemez Paşa''Ne amerikası ya adamlar daa ıraqda batıo ne amerikası '':)
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ama duydugum en kral laf. Alişan-Ben arabeskin peygamberiyim Muslum-Ben oyle bir peygamber yollamadım.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 oliver alex. the gay de cok iyi sıçmıştı..Ahımız tuttu walla :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: McFrenzy, 15 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Ya bu bahsettiğiniz film sözde ermeni soykırımını konu alan film mi? [signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Öne çıkan mesajlar