Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lg g2 mi alayim yoksa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 yildir telefon almayi dusunuyorum. 2 yildir xperia neo v kullaniyorum ve su an piyasadaki en iyi donanima sahip telefon lg g2 gibi duruyor. note 3 ve Z1`i bile benchmarklarda geciyor. donanimi da zaten su an icin en son seviyede ve 32 gb fiyati da 1800 lira civarinda. Lg G2 mi alayim yoksa baska telefon mu onerirsiniz?
Mesaj tarihi:
ben de oyle dusunuyorum da yine bi sorayim dedim bu arada xda dan baktim hic custom rom goremedim telefondayim su anda ben lg nin arayuzunu sevmedim soyle xperia nin arayuzune benzeyen custom rom yok mu hic ya da saf google arayuzu yuklenmiyor mu?
Mesaj tarihi:
Z1 daha başarılı değil mi ? Ben benchmarkları pek takmıyorum gerçi, dizayn, software, ergonomi vs benim için daha önemli. Sonuçta en giriş seviyesi telefon bile artık kalbur üstü bi donanıma sahip.
Mesaj tarihi:
Z1 ile Lg G2nin donanimi ve cogu ozellikleri ayni tek farki z1 daha pahali, daha genis, daha uzun, cercevesi daha fazla, kamerasi daha iddiali. Yani o dandik tasarima ve kalin cerceveli telefona para vermek hic icimden gecmiyor xperia sevdigim halde.. Rezalet bir tasarimi var xperia z modellerinin

Ayni mantikla Iphone gibi dusuk cozunurluklu, kucuk ekranli, dusuk donanimli, ios 7 gibi rezalet bir isletim sistemine sahip bir telefona neden para vereyim ki..
Mesaj tarihi:
ben de aynisini dedim zaten de kamerayi arastirmadigim icin bilmiyorum 20mp diyor ve degisik mercek, sensor vs vs diyorlardi. Gerci 1080p de g2 60 fps kayit yapabiliyor z1 hala 30fps..
  • Yeni Oluştur...