yloibx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 1 yildir telefon almayi dusunuyorum. 2 yildir xperia neo v kullaniyorum ve su an piyasadaki en iyi donanima sahip telefon lg g2 gibi duruyor. note 3 ve Z1`i bile benchmarklarda geciyor. donanimi da zaten su an icin en son seviyede ve 32 gb fiyati da 1800 lira civarinda. Lg G2 mi alayim yoksa baska telefon mu onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 suan alınacak en iyi telefon g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 kesinlikle, apple fag ler gelmeden kararını ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben de oyle dusunuyorum da yine bi sorayim dedim bu arada xda dan baktim hic custom rom goremedim telefondayim su anda ben lg nin arayuzunu sevmedim soyle xperia nin arayuzune benzeyen custom rom yok mu hic ya da saf google arayuzu yuklenmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Z1 daha başarılı değil mi ? Ben benchmarkları pek takmıyorum gerçi, dizayn, software, ergonomi vs benim için daha önemli. Sonuçta en giriş seviyesi telefon bile artık kalbur üstü bi donanıma sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 geç bunları iphone al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Z1 ile Lg G2nin donanimi ve cogu ozellikleri ayni tek farki z1 daha pahali, daha genis, daha uzun, cercevesi daha fazla, kamerasi daha iddiali. Yani o dandik tasarima ve kalin cerceveli telefona para vermek hic icimden gecmiyor xperia sevdigim halde.. Rezalet bir tasarimi var xperia z modellerinin Ayni mantikla Iphone gibi dusuk cozunurluklu, kucuk ekranli, dusuk donanimli, ios 7 gibi rezalet bir isletim sistemine sahip bir telefona neden para vereyim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 boşver ne olursa olsun al sen, esh yok yerine ben bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 G2 al espier launcher kur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 z1 başarılı falan değil tasarımı da bok gibi kamerası da iddalı falan değil g2 ile anca kapışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben de aynisini dedim zaten de kamerayi arastirmadigim icin bilmiyorum 20mp diyor ve degisik mercek, sensor vs vs diyorlardi. Gerci 1080p de g2 60 fps kayit yapabiliyor z1 hala 30fps.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar