neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Dworgian said: Abi noyan sequo nun verdiği parayı almak için whopper yemedi mi? Onun içinde et yok muydu? Nedir bu veganlık savunuculuğu şimdi? Abi sadece whopperın degil noyanin kafasının içinde de et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hahahahahaha. bir de ben bizim buralardaki dar gelirli ailere et yiyemiyorsanız bişey bişey yosunu bulun yeyin diyeyim tepki ne olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Lan tamam iki parmakla çeksemde olur şnavı ALOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Dworgian said: aquila said: o zaman vegan degildi. asjhajkdhsadh o söz ettiği yosun bu tartışmada ilgi çekici tek olgu bir de. tadı nasıl acep. ahahah şu doğru yalnız. sonradan başladı facebookta ekli noyan. <3 <3 içeren postların arasında görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 şu vakte kadar bir milyon besine "heyşeye faydalı" damgası yhapıştırıldı ama hep "2 good 2 be true" çıktı sonunda. bakalım şu yosunu araştıralım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://www.e-spirulina.com/spirulina-fiyat-siparis-satis besin değerleri doğruysa protein tozundan sonra yeni supplementım olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yenilen hersey canli, bakteri diye niye horgorulmus, inek kadar degeri yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Dworgian said: aquila said: o zaman vegan degildi. asjhajkdhsadh o söz ettiği yosun bu tartışmada ilgi çekici tek olgu bir de. tadı nasıl acep. Noyan ın bahsettiği spirulina en iyi besin takviyesinden biridir. Yalnız içindeki protein in sindirimi önemli. Benim bildiğim tahıllardaki protein insanların sindirmesi için çok uygun değil ve insanlar için toksik. İnsan için en uygunu hayvansal ürünlerdeki protein. Fakat yosundaki proteini sindirebilirmi insanlar etdeki kadar iyi bir şekilde? bunu araştırmak gerek. Açıkcası bilmiyorum. Besin değerlerine şuradan bakabilirsin. http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2765/2 Tadında bişi yok içilebilir gayet zaten kapsül olarak alırsın büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Zaten bu kullanılırsa protein için değil vitamin,mineral ve aminoasit için kullanılır.Kapsüllerdeki protein oranı hem çok düşük (bir kutuda en fazla 60-70 gram protein) hem de bitkisel protein olduğu için sindirimi çok yavaş ve oranın yarısı da çöpe gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ya ben mi yanlış yaşıyorum anlamadım ki ne zamandan beri besin değeri araştırıp yemeye başladık çok mu geri kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ben sebze sevmiyorum hiç yemiyorum da. Bir tek c vitamini kullanıyorum toz olarak çok param olsa bunun 1 kg tozunu alıp içerim günde 10-15 gr c vitamini gibi tamamen genel sağlık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yeto noyan bana da laf attı. herife laf anlatamıyorum. kas yapamassın demiyorum sequoyu geçemessin diyorum git araştırmaları googleda arat diye facepalm.jpeg koyuyo kfsda adamın kafa tam git gel ya Noyan batuhan streoid neden yapılıyor ? 9 minutes ago · Like Noyan vegan streoid var mı acaba ;D 8 minutes ago · Like Batuhan Steroidin veganı etcili olmaz. Basıp sebze yiyebilirsin hala sdf 8 minutes ago · Like Batuhan He ama o kadar proteini BOK alırsın heralde sebzeyle asfdlkdsag 7 minutes ago · Like Noyan sus batuhan bitki ve et protein tartışmalarını google searchlerle yap lütfen http://images.wikia.com/... 3 minutes ago · Like Batuhan Ya yeto ben sana KAS YAPAMASSIN demedim. Nerenle okuyosun? Sequo'yu geçemessin dedim. Git ye maydanoz mk sdfs 2 minutes ago · Like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yok yok, sen normalsin. bunlar hep acaip. hap yapip yiyolar yemegi jetgiller gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sağlığı sorise sorcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sporculara vitamin ve mineral takviyesi için idealmiş.300 kapsülü yüz lira mmmmhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ha onun tozu mu var. Ben direk yemek olarak yeriz diye dusunmustum. Toz olarak almak daha iyi ya. Zaten su an gunluk 80gr protein almak lazim benim icin. Dur hapina bakayim. Sagol soris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 downwhereiam said: Sporculara vitamin ve mineral takviyesi için idealmiş.300 kapsülü yüz lira mmmmhs Gunde 2 kapsul mu aliyoruz? 5 aylik 100 lira cogiyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 faggintosh support geldi bide yorumlara noyan da bura pati değil dedi azarladı beni fhkddf neyse hazirana ben de bi foto koycam alçıyla cvöxcvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Dworgian said: downwhereiam said: Sporculara vitamin ve mineral takviyesi için idealmiş.300 kapsülü yüz lira mmmmhs Gunde 2 kapsul mu aliyoruz? 5 aylik 100 lira cogiyi ciddenGünde dört beş tane yeter diye düşünüyorum ; ama protein için kullanılmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sequoya said: Ss aldim http://imgur.com/a/9l4Tv grand master işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 1 kg tozu varmış bunun 300 tl çok para lan ne vercem ona ben 1 kg c vitamini alıyorum hammaddelerden 60 tl ki o bile pahalı ya neyse. Diğer vitamin mineral ihtiyacı da zaten çok olmuyor olduğu zaman haftada 1 sebze suyu sıkıp geçerim ya onla mı uğraşıcam. 300 tl ona vereceğime gider kuzu kestirir yerim lan 1 ay haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi açıklayın şimdi. bitkisel protein den daha etkili mi hayvansal protein. et yemeye devam mı edelim napalım osjhdsaljh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Hayvansal protein daha etkili , yemeye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sırf artistlik başka bişey değil. Vefanlık ne ya düne kadar sığır yiyordu bu adam tarot olaylarına faşan girdi özendi bişeylere işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar