KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 "Tatar Ramazan" said: içecem diye başlık açmış, ergen desem ergen değil ortaokullu desem ortaokullu değil ama etenşın hor işte http://l1304.hizliresim.com/18/p/m945k.gif
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bira içmeyenler? viskisini şlarabın yudumlayanlar? dilberin göbeğinden bade hüpletenler?
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Yarasın Çetinabi edirneden selamlar
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 BabacumMostors said: bira içmeyenler? viskisini şlarabın yudumlayanlar? dilberin göbeğinden bade hüpletenler? offf, her türlü afiyet olsun canım kardeşim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 pascalnouman said: Yarasın Çetinabi edirneden selamlar sağol Numan'ım. Sana da Memleketin en güzel içen adamlarının diyarında iyi bayramlar geçirmeni dilerim ;)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 KuddusiMavra said: BabacumMostors said: bira içmeyenler? viskisini şlarabın yudumlayanlar? dilberin göbeğinden bade hüpletenler? offf, her türlü afiyet olsun canım kardeşim. bade neyse de.. dilber göbeği bulaydık iyiydi
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 o da olur yav. ummadığın an çıkar karşına :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 :))) arifenin arifesi olur panpa. takıl,neden olmasın?
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bnde içtim dün ya. bu bayramda sıkıntı olmuyodu ama dimi?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yok yok,bir şey olmaz. korkan varsa bana yollasın günahlarını ;)
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Olm sex yapin ya ne içmesi. Hep iç iç iç nereye kadar. SEX yapın! Hepinize iyi bayramlar.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Frostbite said: arifeden bi gün öncesi oluyormu? Şerife
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Biz yazliga geldik.mangal komutani mangali yakti.kendi ozel karisimi ile etleri hazirlayan komutanda is basinda.ickilerin sogutulmasi ve servis edilmesinden sorumlu komutan rakilara,biralara,tekilaya,votkaya el atti bile.Salata,haydari,acili ezme,patlican salatasindan sorumlu komutan(ben)ise koyuldum.Mintika temizliginden sorumlu komutan ortami dalayan karincalara el atti.masalari ayarliyor. Afiyet bize oldugu kadar da size seker olsun tum patidaslar(istisnasiz hepinize bu dileklerim).duygusal yetisen bir kusaktanim.eyvallah.iyi ki varsiniz memleketimin akilli cocuklari,gencleri.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 zaaxd hıyar komutanı olmuş ola ola o değil de mangal + rakı olayını kıskandım biraz da olsa. haftasonunda bakarız artık
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kenan komtan nerde çetin ağabey ona da verin iki şarap
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Kenan komutan dedigin bildigimiz kenansa su ortamda parcasi kalmaz. Evet bir buyuk bitti.ikinciyi actik.yagmur yagiyor ama semsiyeyi actik tepeye.hayat bu olm.isi olmayan gelsin sariyere.harbi bak.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi ben sana fırsat buldukça takılıyorum. fikirlerini beğenmeyebilirim ama güzel insansın ondan takılıyorum. sevmediğime lol derim geçerim. dalga geçeceksem ciddi bir dil ile geçerim. şiir falan yazdım çünkü ayıp olmaması için bu açıklamayı yazma ihtiyacı duyuyorum. iyi demlenmeler :)
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 29 ekim sabahı, cumhuriyetin ilk yıllarında asılan din alimlerini, imamları, hocaları anmak ve onlara dua etmek için buluşuyoruz. var mısınız? ilk önce sultanahmet camii'nde sabah namazı. ardından temsili olarak katledilmeye çalışılan hocalarımızı kurtarıyoruz. öğle namazından sonra mısırlı kardeşlerimiz için r4bia eylemi. belki ikindiden sonra da esed'i kınarız ve lanetleriz. hatta yatsıdan sonra da anti-semitist kaçamaklar yaparız. ne dersiniz?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bayram gunu ictim ben, sayilir mi? antisemiye katilabilirim ben, digerleriyle ilgilenmiyorum.
Öne çıkan mesajlar