MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Arkadaşlar bu maçın sonucu ne oldu bileniniz var mı? nette aradım durdum bulamadım.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 iddaa forumlarında sor[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sitesi ne? bilmioyrum da[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 4-0 villarreal kazandi. [Bu mesaj -Apex- tarafından 16 Aralık 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hah danke şön[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bitte schön =P[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar