Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Fistan said: 9-10 yasindan beri avcilik yapiyorum öldürmedigim hayvan kalmadi. beslemedigim evcil hayvan yok neredeyse. kimseyle hayvan sevgimi tartismam dogaya, vahsi yasama tapiyorum kurt vurmuslar asmislar ustune tek kelime yorumum yok. çıplak elle mi öldürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 blackhavvk said: vingthor abi,dünya da tüm köylerde metropollerden farklı bir yaşam vardır zaten biliyorsun.kendi doğruları kendi alışkanlıkları,farkında olmadan ekolojik dengede bir yer sahibi oldu köy halkları.yaptıkları ile yapmadıkları ile belli şeyleri standarta döktü.hurafeleri köy alışkanlığından ayrı tutmak gerek, bugün kent merkezlerinde bile saçma sapan hurafeler nedeniyle ilginç şeyler yapılıyor.yılbaşı noelbaba için çam ağacı kesenler var, al buda bir mallık ama göze batıyor mu?hayır.ayı nın köye inip yiyecek aradığı yerde,köy halkının buyur ağam demesini beklemezsin.doğa hayvanı= tehdit olarak olacağı için direk saldırı moduna girer köylü .tamamıyla köy hayatı yaşamadım tüm huylarınıda bilemem ama gerge nin dediği gibi bize özel bir şey değil bunlar.tutup ilk insanlara ' lan niye dinazorları avladınız' demek gibi bir şey olur.Şartlar gereği biraz.(verdiğin örnekleri tenzih ederim) amanın beynim yanıyor, bu kadar saçma bi post okumamıştım sanırım bugüne kadar. spoiler a alsaydın keşke kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sipeyskeyk said: Şehirde bilgisayar başında köyde elinde tüfeğiyle hayvanlarını evinin rızkını koruyan adamı eleştirmek bambaşka. Çok salak bir çağda yaşıyoruz ya. Gerçekten embesilliğe doğru gidiyoruz insanlık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 tamam vurmayın öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kusura bakmayın kurt haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Gaboo said: çıplak elle mi öldürüyosunbazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sadece dişleriyle paramparça ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi onun hayvanseverlikle inan hiçbir alakası yok. ekşisözlük bildiğin ilkokullu dolmuş. öyle entryler var ki 7 yaşındaki çocuk yazmaz. bu koyduğun entrylerden daha da beterleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar