Mithat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Saeros said: yav sağlam nezle oldum da antibiyotik bastıydım sinüzit olmiyim diye bugün doktora gittik tekrar antibiyotik verdi, bi de alerji ilacı filan bişeyler verdi alerjiden tetiklenmiş anlaşılan günlükte alerjidir o lel yazan bi arkadaş vardı tebrik ederim kendisini asdfadsf VICTORY IS MINE! edit : Bi de itiraz etmiş herif Saeros said: Mithat said: Alerji falan olmasın? Normalde grip 2 hafta sürmez çünkü. yok malesef çatır çatır hastayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Saeros said: yav sağlam nezle oldum da antibiyotik bastıydım sinüzit olmiyim diye bugün doktora gittik tekrar antibiyotik verdi, bi de alerji ilacı filan bişeyler verdi alerjiden tetiklenmiş anlaşılan günlükte alerjidir o lel yazan bi arkadaş vardı tebrik ederim kendisini 1 aydır aynı dertten muzdarip olmamdan dolayı anlıyorum. geçmiş olsun valla zor işimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar