Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Abi çok sorunum var hepsini yazayım dedim: Birinci sorun mcafee ile ilgili. Mcafee kapanıyor kafasına göre. virüs and spyware real time scanning kapanıyor. açıyorum hemen yine kapanıyor. e sürekli de uyarıyor bu yüzden bak kapalı diye. ne yapsam bilemedim yıllardır mcaffe kullanıyorum lisanslı ilk defa böyle bişey başıma geldi. ikinci ve esas problem : chroma saçmaladı. Daha doğrusu internet saçmaladı gibi. Böyle periyot periyot internetim kapanıyor chromeda sayfa açılmıyor. Sonra akış açılıyor sanki bir anda hepsi açılıyor. Yine duruyor sonra. Hep böyle gidiyor. İşin ilginci bunlar sadece chromeda oluyor. Dota oynayabiliyorum mesela orada internet açık. Ya da indiriyor bu sırada. ama siteler açılmıyor. ne yapabilirim? teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sequodan özür dile. bu beddua bilgisayarını yakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 1. de uninstall/reinstall denedinmi. 2. de DNS sorunu gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sende 0ne gibi kapa o defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Esh said: sequodan özür dile. bu beddua bilgisayarını yakacak. özledin mi yaver. jonq said: 1. de uninstall/reinstall denedinmi. 2. de DNS sorunu gibi duruyor. şunu bi deniyip yazıcam. install uninstall denemedim belki genel bişeydir falan diye en kötü ihtimal onu yapacaktım. zaten esas sorun şu chrome ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dns ayarı yoktu, google dnslerini girdim düzelmedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Black-ice said: Abi çok sorunum var hepsini yazayım dedim: Birinci sorun mcafee ile ilgili. Mcafee kapanıyor kafasına göre. virüs and spyware real time scanning kapanıyor. açıyorum hemen yine kapanıyor. e sürekli de uyarıyor bu yüzden bak kapalı diye. ne yapsam bilemedim yıllardır mcaffe kullanıyorum lisanslı ilk defa böyle bişey başıma geldi. ikinci ve esas problem : chroma saçmaladı. Daha doğrusu internet saçmaladı gibi. Böyle periyot periyot internetim kapanıyor chromeda sayfa açılmıyor. Sonra akış açılıyor sanki bir anda hepsi açılıyor. Yine duruyor sonra. Hep böyle gidiyor. İşin ilginci bunlar sadece chromeda oluyor. Dota oynayabiliyorum mesela orada internet açık. Ya da indiriyor bu sırada. ama siteler açılmıyor. ne yapabilirim? teşekkürler şimdiden. virüs olabilir mi? benim bir ara giren virüs internet akışımı bozup, extra bonus olarak da virüs programımı kapatıyor hatta virüs koruma programı sitelerine erişimimi engelliyordu sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mcafee'nin düzgün çalıştığını varsayarsak, web sitelerine direk domain üzerinden ulaşıyorsun ancak oyunlarda direk IP üzerinden ulaştığı/bağlandığı için DNS sorunu olabilir diye düşündüm. Mcafee'in kendine de hayrı yoksa o zaman virüs olma ihtimali yüksek. Online Scan yapan yerler var. Panda, Pc cilin vs. Onlarla bir denetleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bence bi combofix denemekte fayda var. cok sorunumu cozdu sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 virüs yemişsin.... onları virüs kapatıyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mcafee varken virus nasıl girip kapatır dersen, kendine hayrı yokmuş demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Black-ice said: ikinci ve esas problem : chroma saçmaladı. Daha doğrusu internet saçmaladı gibi. Böyle periyot periyot internetim kapanıyor chromeda sayfa açılmıyor. Sonra akış açılıyor sanki bir anda hepsi açılıyor. Yine duruyor sonra. Hep böyle gidiyor. İşin ilginci bunlar sadece chromeda oluyor. Dota oynayabiliyorum mesela orada internet açık. Ya da indiriyor bu sırada. ama siteler açılmıyor. chrome'un veritabanı bozuldugunda yapıyor bu işi. sırıflamayı dene chrome'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 mcaffe falan yalan, essentials kullanın ille kullanacaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Black-ice said: özledin mi yaver. manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Norton Internet Security Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi para vidim ya mcafee'ye ya :/ bileydim almazdım 2-3 senedir de memnundum. ne biçim program lan bu. şimdi başka bi virüs programıyla taratıp denicem. chrome'u da sıfırlamak derken herşeyi silmeyi mi diyosunuz? sık kullanılanlara kadar fln. KHaRoN said: Black-ice said: özledin mi yaver. manyak laf yaverin yaveri. title'ler bile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar