Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya ben kendimden biliyorum yamuk raf kullanmak eylencelidir eğer bütün kitapların roman şeklinde aynı boyuttalarsa çok süperdir çünkü açısı yüzünden kitaplar ağırlığın tamamını birbirine bindirmez ama üst üste yığılır süper gözükür ama tek kötü yanı kitabı almak çok kolay ohoop diye çekiyorsun aradan ama aynı boşluğa girmiyo kolay kolay:D ittiricen acuk normal kitaplıklardan kitap alınca boşluğa devrilir ya diğerleri uyuzumdur ona mesela[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 birde yüksek raflar iyidir önüne gelen atlamaz kurcalayamaz tırmanamaz oralara kolay kolay ama senin boyun uzunsa rahatca alırsın ayrıca senin sandalye koyup üstüne çıkabiliten var[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 eğri rafların altındaki düz iki raf çok daha garip onlara kitaplar hiç konmaz düz koysan kitaplari, en soldaki kayıcak üçgenimsi kısıma, diğerlerini itecek..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oraya kitap konmucakki ya ıvırzıvır konacak:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bide bütün rafları hayvan gibi dolduracaksın kuralı yok[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya eğri raflara koyacagım kitapları elimi sürmeyecem arkadaşlar. ayda yılda bi kere alırım onuda yerine komam. ortalıkta annem görür o koyar o ugraşsın :P görüntü değişik olsun benim meselem. kullanışlı olması ikinci planda.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ya chemical sende her yaptığıma türlü türlü b.k ation be güzelim :) O demirlerden bizim burdaki marangozda bile çeşit çeşit şekil şekil var.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 marangozda demir oda iyi. marangoz uçak yapacakta şasisini demir çubuktan mı örecek :P[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 lonca kuralım chemical biz carpenter bros.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İşte heryerde bulunuyo diyorum. Ayrıca o demirleri marangoz yapıyo demiyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 demir bulunurda çember şeklinde bi ustaya yaptırmak lazım. sonra vida yerleri için küçük parçacıklar kaynak yaptırmak lazım. ben zaten senin o kitaplığı beğendim. ama benim odada biraz ağır durur demiştim. güzel tasarım.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Sensible, 15 Aralık 2004 22:49 tarihinde demiş ki: Ya chemical sende her yaptığıma türlü türlü b.k ation be güzelim :) O demirlerden bizim burdaki marangozda bile çeşit çeşit şekil şekil var. atacam tabi:D hoş bişi o ama kastırır çok büyük ama ağır fizbanın dediği gibi daire olması yüzünden[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Hah bi ben mi karıştırıyorum fizbanla fistanı demiştim. Başkaları da karıştııyomuş :) Nick değiştirmeyi düşüneniniz varmı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ... az önce tutarial içerikli bi mesajı FİZBANA ömsledim sonra ne kitaplıı falan dedi nolyuoruz oldum 2 saat sonra uyandım inanmıyorum ya :D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Fistan, 15 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya eğri raflara koyacagım kitapları elimi sürmeyecem arkadaşlar. ayda yılda bi kere alırım onuda yerine komam. ortalıkta annem görür o koyar o ugraşsın :P görüntü değişik olsun benim meselem. kullanışlı olması ikinci planda. önemli olan kitap koymak değil de dizayn ise, sana burda binbir türlü dizayn söylerim, ancak onlara kitap koyabilir misin, "kitaplık" olarak kullanabilir misin, bilemiycem :) elini sürmeyeceğin kitaplar için kitaplik ne diye kasıyorsun anlamıyorum. Sonuçta herhangi bir yere yığ onları depola işte :-P[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hahah harbi user murderer :D[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ben kitaplıga koyacagım kitapların hepsini okudum. klasikler dostoyevski balzac falan. yani bidaha alıp okumayacagıma göre bi daha ellemiyecem. evdeki diger kitaplıgı attıgımız için yeni bi kitaplık lazım. kitaplarda benim odada duracak. yıgıp koymak istemiyorum. onun için düzenli ve hoş dursun diye.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar