Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 negüzel paintte çizdim renkler falan harika oldu :P ama beğenmedim sonradan yapımı zor olacak gibi Chemical çiziyor sabırsızlıkla bekliyorum. sonra harekat başlayacak :)[signature][hline]i love this game!Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin![Bu mesaj Fistan tarafından 13 Aralık 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Abi naptın fizik kurallarını altüst ettin yaa :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hehe bence gayet yaratıcı olmuş. Bir de paintle bu kadar iyi çizileceğini bilmiyordum.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 fistan strikes back !!! abi çizim süfer olmuş bi an kendimi eski günlerdeki adventure oyunlarini oynar gibi hissettim .sanki soldan larry girecek bende konsola "feed fish" yazcam falan gibi .. ahhahh nerde o günner ... adam bide üşenmemiş boyamiş ya :) süpersin valla[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 çok masraflı ama o:) durun yapıyom[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Tahta türleri: 2cm(kalınlık)x20(en)cm normal 5cm(kalınlık)x40(en)cm kalın Kontraplak (farketmiyo kalınlığı) Çıta 4,5x2,5 Borusal tahta 2cm yada 1,5 r olacak Üst raf. 140cm normal 2. raf 100cm normal 3. raf 160cm normal 4. raf 160cm normal hödö raf 1 60cm normal hödö raf 2 90cm normal masa tepe 100cm Kalın Masa sag parca 41cm normal Masa sol parca 41cm normal Masa arkalık 100cmx45cm ile kontraplak kalın olmucak çok Masa taban 100cm normal Masa dip çıtaları (ayaklıklar oturucak) 100cm boy 2 adet Masa içten destek boruları:D 41cm 2 adet yoksa göçernotice: Masaların parçaları 45derece kesim olmucak yoksa vidalar dayanmazKapaklar 47,5x40,5 2 adet Kapakların boyutları alınan tahtanın kalınlığı ile farkedebilir abuk bişi almamak lazım haliyleEk: 40cmx40cm bir Normal tahta ek raf için Ek raf destek çıtası 45cm (45derece kesim iki ucuda) 8 Adet 15cmlik Normal tahta destekler içinEksta zımbırtılar: Küçük L demirlerin 4cm ayağı olacak en az 16 Küçük L demir her destek başına 2 tane düşüyor 12 tane çelik raf desteği 4 tane Orta L demir (raf destekleri yatay rafları bırakıyor yoksa bunlarla yatay sabitlenecek) 8 adet ortanca L demir (masa içindeki parçaları destekliyecek) 2 küçük L demir(ek rafı tutacah)Hayvani miktarda vida:) tam sayılar 150 adet 2cmlik tahtaya oturucak vida(herşeyi bu yapacak geçmiş osun) 4 tane 8cmlik tahta vidası (hayvani boruları tutacak) 8 adet 4cmlik tahta vidası (destek çıtası tutacak) 6 adet masa ayağı (destek çıtasına bağlanıcak) 24 adet masa ayağına uygun 2cmlik tahtaya oturacak vida 2 kapah kolu 4 kapak menteşesi bitti Fiyatı biraz var[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 l demirlerini de çizseydin keşke o çok farklılaştıracak genel grünümü aslında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ulan yakıcı bünye sen bütün bunları nerden biliyosun?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 valla listeyi çıkardım 3 saat sürdü bakın toplam:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Golge-i_Khan, 13 Aralık 2004 23:58 tarihinde demiş ki: l demirlerini de çizseydin keşke o çok farklılaştıracak genel grünümü aslında onları boyarız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 eheh boyamakla olur mu güzelim... gölgesi var kapladıgı bir hacmi var : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 anti maddeleriz falan neblim üşendim laaan:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bak ben iç-mimarlık öğrencisiyim, gerçekten canım eleştirmek istiyorsa her sn bişi bulabilirim : ) . fırka vardır gimli anlatası birşey ama... Tanrı mükemmel kadını yaratır, toplar melekelri bir de mimarı sorar. eh mükemmel kadın hiper bişi işte, aman Allahım bu ne estetik, bu ne tasarım falan herkes döktürür. Mimara gelri en son, suratını ekşitir... ihtiyaç mekanları ile, eğlence mekanlarını aynı ıslak hacimde çözmüşsün der. *evet anlatamadım :), gimli sen anlatsana.[signature][hline] [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 14 Aralık 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Pati Endüstriyel Tasarım bölümünün açılmasını talep ediyorum.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bi önerim olacak chemical biri tuğlalar çökebilir bööel vidfaları direk takarsanız demiş tahtalarla aynı renkte demir bacaklar yapsanız (2 3 tane) ve onalrı duvara önce vidalasanız, sonra herşeyi onlara takılacak L ler sayesidne yapsanız? anlatamadım ben ama bi bakıyım odamın resmini bulursam gösteririm tahtalarlad vuar arasında boşluk olacak ama en azından duvar çökmez :P[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yok yaf raflar çökertmez duvarı akvaryum çökertir ama[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 chemical o akvaryum koyacagım yer, yere ayaklı olsa daha iyi olur çünkü oraya akvaryumu koyunca pat çökerr[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tamam gördüm yere oturacakmış o zaten :)[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 eet ı çıtaların altına 6 tane lob gibi olan çıkıntılardan gelecek ki yere deymesin tam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 chem o çizimleri ne ile yaptın[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sketch up[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 olum herkese sölemesene :P[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Sensible o yuvarlak tasarımı hard disk'in derinliklerine attım. kendi evim olunca ilk işim kendime o kitaplıklarla dolu bi salon hazırlamak olucak ;)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 o kitaplığı yapmak zor iş ya okadar çok metali nerede yaptırıcan?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 adamın güzel tasarımına laf atıyor. zormuş onu yaptırmak. sanki seninkinin kullanımı çok kolay :) benim anlamadığım, bu kitaplık nokia 7610 gibi tasarımlar güzel bulunuyor. acaba bu dönemin modası mı bu? eğri büğrü birşey, sonuçta bunları oturup izlemiyceksin ki, kullanıcaksın. örneğin 7610'da küçücük tuşlar, eğri bir klavye mevcut. sonuçta bir elinde tutçağın, başparmağınla kullanacağın bir telefon. absürt tuşlar kullanışlığı bozucak. ama herkes hasta. aynen bu raflarda da öyle. eğri raflar koymuşsun, hayatta kullanmam ben böyle bir kitaplık. kitabını rafa koyarken düşücek, bir kitap almak istediğinde diğer kitaplar kayıcak seni zorluycak. zor yani.. çok zooor :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar