hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 go fistan go hemen resimleri beklioz ... şubat tailinde de ben girişecem yeni çalişma&çizim masası projeme ... kafamda var bişiler .. size danişacam ozaman malzemeyi tedarik etme konusunda :P edit: @chem ... chemcim canim kardeşim sen giç duvar delerken elektrik kablosuna rastlamadin di mi ?? dalma oyle 20'lik matkap ucu ile tuğla duvarlara ..elektrik kablolarini ne kadar düzün (90arderece açı ile olabildiğince az dönüşlü) döşetmeye çalişsakta ben başinda yokken elektirikçi kablodan kısmak için zooort diye çapraz bi şekilde duvarin ortasindan geçirio .. sonra ZZRRZRZRRRRRZRR olursun [signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 10 Aralık 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Chemical, 10 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki: said: Golge-i_Khan, 09 Aralık 2004 23:12 tarihinde demiş ki: chem sen bunu uyguladın mı peki ? çizimde bazı orantısızlıklar var gibi de, birleşme yerlerini ne ile tutturacaksın mesela ? belli açı ile kestirmen lazım o tathtaları uygulamadım da çok basit L çelik parçalarla tutturucam (çok kıyak bişi lan herşeye yarıyo) açılarını göz kararı ile koyarız yada isteğe göre:) onalr dandik üretim ya açıları farklı oluyor falan *bu arada pardon saçmalamışım , ben sen patlamış perspektif koydun zannettim, yani o ayrık parçalar bileşicek, bir bütün oalcak raf falan.... o yüzden tahtalar eğimi hesaplıyım kenar kesimi yaptırmak lazım diyecektim : ). BU arada fırat a laf yok mezun oldun mu sen ehe ?[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 şimdi senin yaptıgın kitaplığın en alttaki yere paralel olan uzun rafının eni 35cm olacak. yerden yüksekliği 60cm olacak.uzunluğu 100cm olacak. tabanına 5cm ayak koyarak 55x50cm ölçülerinde iki kapak olacak. uzun raf dediğimiz dolabın üstünü teşkil edecek. diğer raflar aynı dizayn.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: hired_gun, 10 Aralık 2004 01:17 tarihinde demiş ki: (90arderece açı ile olabildiğince az dönüşlü) döşetmeye çalişsakta ben başinda yokken elektirikçi kablodan kısmak için zooort diye çapraz bi şekilde duvarin ortasindan geçirio .. sonra ZZRRZRZRRRRRZRR olursun ya ben işte bu fişlere bakıyorum x y z sinden delmiyorum da öyle öküzleme ZOOORT(iki saat güldüm kablo nası ZOORT diye çekilir muahaua) kabloya rastlarsam zaten çat diye gider ışık matkaplar herzaman yalıtımlıdır o yüzden:) tutma yerleri plastiktir matkap sapıtır durur zaten[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 dur şimdi bişi çiziyom sonra onu çizicem:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 arkadaşimin abisi oldu oyle ZZZRRRZRRRRRZRR gözümün önünde oradan biliom ... onun matkaptami sorun var bilmiom oarsini .. olacam mezun inşallah 1 sıkımlık işi kaldi okulun .. boğuşuyoz hala (ahh hidrolik yakiiosun beni hidrolik :) ) edit: ulam sayenizde olamiyacaz .. yarina ödev yapmama lazim ben hala burda zoort diye kalbo ZZRRZRZRZR die çarpilma falan .... L O L [signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 10 Aralık 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 şöyle bişey işte :P rafları öbür tarafada ekleyerek abarabiliriz.[signature][hline]i love this game!tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 fistan madem düzgün çizemiyom tam çapulcu çizimi ossun diye line tool yerine direk zoorrt diye çizmiş mause ile eheh ama dur çizicem birazdan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 cillop gibi çizdim işte . balık bilem harika olmuş.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 lam fistan A-cad'le 40 kati daha hızlı çizerdin 8-9 Line ile bitecekti bukadarda laf yemeyecektin [hline] nesi varmiş mis gibi çizmiş işte di mi (inş.müh.hata yapmaz :P)[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 autocadle çizer üstünden karayolu,zemindende atık su hattı geçirirdimde hemen çizeyim fazla yer kaplamasın dedim :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 chemical bekliyorum son çizimini hai bakalım... gerçi ilk çizimini biraz geliştirdim ben kafamda ama belki daha güzel bişey çıkar senden..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Chem'in yaptığındaki birşeyi unutuyorsunuz :) Okadar kitap meilli durmak zorunda,bütün o ağırlık en sondaki tahtacığa binmek zorunda. Birincisi o tahta dayanmaz zamanla gider,ikincisi kitaplar ağırlıkla birbirini sıkıştırır alması çok zor olur, üçüncüsü ise 1 kitap alındığında öteki kitaplar lambur lumbur aşağı inebilir :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kitap alma konusunu bende düşündüm ama bi sorun çıkmayacağına karar verdim o dizaynda. bide alttaki küçük tahtacığa binme konusunda haklısın.o tahtacıgı sadece vidaamayla değil L demirlerle monte etmeyi düşündüm.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 madem o kadar vidalar + L demirleri falan var... siz de bu mekanik duyguya yoğunlaşıp birşey çıkarsanız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Şimdi oldu mu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu da benim dizaynım olsun :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 o ooo, herkes de marangoz çıktı, iyi mi :-P chemical'ınkini pek sevmedim, kitap koymak almak felan çok zor olur ya, bir kitapı alırken diğeri kaycak felan.. ama hired_gun'ınkine hasta oldum, özellikle kitaplara :-P[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sensi herhalde ayaksistemini bir şekilde çözeceğini varsayıyorum, da benim makenik derkan kastım, metal + lamine cam falan idi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yok yav oldu mu derken kastım önceki yaptığım olmamıştı,bu oldu mu manasında ehe :) Ayak olayı da dübellerle duvara[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Eee senin tasarımın nerde golge[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sensible fizban gibi düşündüm L demir ile olacak bide kitaplar üst üste binmez öyle alırsın aradan bide top şeklinde hoş ama biraz büyük yahu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ehehe sensicim ben çyle hızlıca birşey yapamam. eğer ki tasarlıyacaksam, düşünmeden çıkarmam. Ya da sırf kendime yaptığım gibi ucuzluk ve işlevselliğe yönelirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 w3r3volf dizaynın için teşekkür ederim. o kitaplık havada duracak gibi. yani duvara monte. o açıdan biraz ağır bi tasarım olmuş. kitapların ağırlığı ile baya bi ağırlaşacagından zor olacak gibi. bide ortadaki üçgen kesim kullanışsız gibi duruyor. tnx. sensibe ben o yuvarlak kitaplığın içine girer yuvarlanarak okula giderim :P yok yok güzel bi tasarımda benim odamda hoş durmaz. entel kaçmış biraz :P teşekkürler..senden daha değişik tasarımlar bekliyorum :) Chemical'a ölçülerri falan verdim sabırsızlıkla bekliyorum.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sensible ınkini beğendim ben. ama uyuglamak için geniş bir alan lazım. çok güzel :horace:[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar