LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Sony PSP ilk önce 12 Aralıkta Japonya'da, sonrada 15 Mart 2005'te ABD ve Avrupa'da satışa sunulacak. PSP, 2 paket seçeneği ile gelecek: Standart ve Value. Standart paket 19,800 yen (185$) ile satılacak ve AC adaptörü ve yedek pil ile gelecek. Value paket ise 24,800 yen (232$) ile satılacak ve AC adaptörü, yedek pil, 32 MB Memory Stick Duo, kumandalı kulaklık seti, taşıma çantası, ve askısı ile gelecek. Ayrıca bu fiyiat açıklamarının yanında Sony, PSP'nin pil ömrünede bir açıklık getirdi. Oyun oynama süresi ortalama 3-4 saat, film izleme süresi ortalam 4-5 saat sürüyor. Ayrıca Wireless Lan olayı hakkındada bir açıklama yaptı Sony. Ev içinde 11Mbps bağlantı ile 30 metre, 1Mbps bağlantı ile 91 metre. Dışarıda ise 11Mbps le 120 Metreye ulaşabiliyor, 1Mbps ile ise 460 Metreye kadar ulaşabiliyor PSP. Tabi elektromanyetik dalgalar ve nesneler bağlantıda sorun yaratabilir. 15 Martta çıksın PSP, 20'si gibi elimde olacak ooooh.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Fiyatı sevenlerce kabullenilebilir. Tabi bir de üzerine yüklü oyun parası eklenecek. Fakat multiplayer anlayışı oldukça tatlı. Tabi bunu aldıktan sonra bir dostunuza da zorla aldırtmadığınız sürece işe yaramaz ;)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 fiyatlar inanilmaz seviyede inanilmaz resmen wireless lan dev gibi ekran memory stick girisi mp3 de calar buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoy loy loy fiyat cok iyi beni bile dusundurttu simdi alsam mi diye[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sevkinizi kiracam pardon ama bunlar japonya fiyatlari. turkiyede en az 350 - 400$dan açar aleti bizim uyanik tuccarimiz.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 evet arkadas muhtemelen hakli, 1 numarali arkadas yanlis bilgi vermis.. japonyada vergisiz 190$ olan clie burada kdv li 700 milyon[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ama tabi bu tek tek gelen bi urun.. birileri 10.000 tane getirirse 250-260$ dan bulabilirizki genede kusursuz fiyat[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 http://media.psp.ign.com/media/664/664929/vid_968065.html?mu=http%3A%2F%2Fstreamingmovies.ign.com%2Fpsp%2Farticle%2F558%2F558181%2FPSP_NFSU_MiniInterview_20041015_wmvlow.wmv video -> need for speed underground: rivals super para biriktirmeye baslayin[signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life? A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Türkiye fiyatını baz almıyorum zaten. Amerika fiyatı, Japonya fiyatına yakın olur. Türkiye'de tabikide pahalı olacaktır. Ben ABD'den getirticem direk.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 heh mayista gelirken yerim olursa isteyene komisyon karsiligi getiririm ;) ama region free olmayan ozellikleri olucakmis aletin emin diilim yine de kesin bi aciklama yok[signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life? A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables. [Bu mesaj green_martian tarafından 01 Kasım 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Kendercik, 28 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Fiyatı sevenlerce kabullenilebilir. Tabi bir de üzerine yüklü oyun parası eklenecek. Fakat multiplayer anlayışı oldukça tatlı. Tabi bunu aldıktan sonra bir dostunuza da zorla aldırtmadığınız sürece işe yaramaz ;) Kesinlikle katılıyorum. Herkez almalı ki zevki çıksın dimi :D[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yani bu demek oluyorki bu alet Turkiye'de diger tum konsollardan pahalı olacak. Hmm... alınırmı ? Kesınlıkle alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Türkiye fiyatının ilk çıktıgında 1500-2000 ytl arasında olması bekleniyor...Oldukça pahalı ben türkiyeye geldiginden 1 sene sonra felan almayı planlıyorum hem chip i felan çıkar , hem oyunları iyice piyasaya yerleşir , hemde umarım fiyatı düşer...[signature][hline]All the power On earth Can't change Destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 1500-2000mi?? 1,5-2milyar yani?! Evet fiyatlar daha yüksek oluyorlar ama bukadarda kanırtmazlar herhalde. bence 400$ı geçmeyecektir başlangıçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Saçma sapan fiyatalr ortaya atmayın. O kadar para vereceğine bir insan gidip ps2 kafe açar. Muhtemelen 350-400 milyon olur. Tabii oyun paraları fena olucak o da ayrı konu.. Rivals alsan yeter ama belki de[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: rLx, 17 Kasım 2004 16:21 tarihinde demiş ki: Saçma sapan fiyatalr ortaya atmayın. O kadar para vereceğine bir insan gidip ps2 kafe açar. Muhtemelen 350-400 milyon olur. Tabii oyun paraları fena olucak o da ayrı konu.. Rivals alsan yeter ama belki de Çıkınca görürsün 350-400 milyona anca memory kartını alırsın sen... ps2 bile piyasaya ilk çıktıgında 500$ dı... Kesinlikle 1 milyar civarlarında olacak...[signature][hline]All the power On earth Can't change Destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bonjo uçtun gittin marsa direk. 1.5 milyar hayatta olmaz. 230-250$ olan bir alet burada nasıl 1.5 milyar oluyor? İmkansız. Maximum 400$ olur. Lütfen bilgisiz sallamayalım...[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: LathspeLL, 18 Kasım 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Bonjo uçtun gittin marsa direk. 1.5 milyar hayatta olmaz. 230-250$ olan bir alet burada nasıl 1.5 milyar oluyor? İmkansız. Maximum 400$ olur. Lütfen bilgisiz sallamayalım... ne bilgisizi yaw gittim toptancıyla konuştum... yurtdışında ucuz olabilir ama türkiyede ilk çıktıgında fiyatı kesinlikle 1 milyar civarlarında olacaktır... bende ucuz olmasını isterdim ama malesef öyle...gerçekler acı.[signature][hline]Dünya bir gündür , O da bugündür ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Afedersin ama toptancı nedir ya. Aletin ne olduğunu bilmeyen birisinden sallama laflarla olmaz bu işler. Dediğim gibi max 400-450$ olur. Hatta fazla bile bu.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: LathspeLL, 22 Kasım 2004 18:54 tarihinde demiş ki: Afedersin ama toptancı nedir ya. Aletin ne olduğunu bilmeyen birisinden sallama laflarla olmaz bu işler. Dediğim gibi max 400-450$ olur. Hatta fazla bile bu. toptancı dedigin adam ekmegini bu işten kazanıyor... biraz mantıklı düşün ps2 ilk çıktıgında zaten senin dediğin fiyattı yani 400-450 $ dı.psp nin bu fiyatla çıkmasına imkan ihtimal yok... boşuna polemiğe girme fiyatı sen ben degil sony ve gümrük fiyatları belirliyecek... zamanı gelince görürsün , ama genede diyorum inşallah senin dedigin olur ben haksız çıkmaya razıyım...düşük olsun da bizde kar edelim.[signature][hline]Dünya bir gündür , O da bugündür ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 .[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 27 Kasım 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ne çipi be kuçuçuk şeye çipi nasil takcaklar[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulture_Wolfish Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Helcaraxe, 02 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: ne çipi be kuçuçuk şeye çipi nasil takcaklar elin japonu herşeyi düşünür sen kafanı yorma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ve psp japonyada piyasaya suruldu.. ilk izlenimler(onceki incelemelerde oldugu gibi) basarili oldugu yonunde..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 alet aslinda $200 altinda ben alabiliyorum o fiyata alabilen icin super oyun olarakta 1-2 tane alirim ni need for speed underground rivals bide cikarsa winning eleven yeter bana o kadar fazla oynamiyorum nasilsa[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar