nienna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 tütün alacağım, istiklal'de bulabilir miyim? bir de yarım kilodan kaç sarım çıkar, ya da 250 gr. dan falan? fiyat bilgisi bile alabilirim. ayrıca tütünlerin etkilerine göre türleri var mı bu shop'larda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ne etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 mariyuhannah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 tütüncüde satmıyorlardır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 250 gramdan 400 450tane çıkar rahat. etkisi ne demek, hafif sert aromalı vs. var. istiklalde açık var mı bilmiyorum beşiktaş pasajda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 kilosu 50 -110 tl değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 adıyaman fena balgam yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 paraya verin de adam gibi old holborn için olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 parayı versen de çoğunlukla bulunmuyor yalnız old holborn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 250gr 500gr falan büyük miktar, kurutursun acır o tütün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Myshkin said: parayı versen de çoğunlukla bulunmuyor yalnız old holborn ya ankarada sürekli buluyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Gaboo said: 250 gramdan 400 450tane çıkar rahat. etkisi ne demek, hafif sert aromalı vs. var. istiklalde açık var mı bilmiyorum beşiktaş pasajda var sinanpaşa falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 evet, old da var her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yarım kilo tütünmü alınır ,adamı terorist diye içeri alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Laraken said: Myshkin said: parayı versen de çoğunlukla bulunmuyor yalnız old holborn ya ankarada sürekli buluyorum yahu. oha birara hiç bulunmuyordu ne mavisi ne sarısı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 oldlar baya boktan istanbulda. ya kendisi boktan yada leş kaçak. golden virginiada aynı yerden bile bi güzel cıkıyo bi boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 barbaros bulvarını çıkarken solda pasaj var, ışıklı tabelasından farkedersin. tavsiye ederim her türlü tütün çarşaf vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hep aynı yerden alıp adamla muhabbeti kurmak lazım abi. artık her zaman söylüyor bana, yeri geliyor içeriden getiriyor falan. tadı hiç sekmedi ki orjinalini içince diğerinin çakma olduğu çok belli oluyor. bayadır orjinal alabiliyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 oha hahahahahah 500g tutun ne abi 150g=220 makineli sigara(normal sigara kisaca) 270-280 tanede sarma sigara almayali bayaa bi oldu tutun bi ara alip evde yapmaya devam ediyim haci 40 eyro aylik gider yerine 150 euro harciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 oha yarım kilo tütünü askerde bitirememişti millet naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 NolaxThensbane said: oha yarım kilo tütünü askerde bitirememişti millet naptın abartmayalim 1 ay = yarim kilo tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bereketli oluyor bu tütünler bitmiyorlar niyeyse herhalde sürekli içirtmediğindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bence slim sarın. slim, paket sigaranın standartına denk geliyor ve baya da gidiyor 50gr tütün. ayrıca elle sarın abi. ben de baya bi süre makineyle(çek bırak değil de böyle döndüre döndüre sardığımız) sardım, elle sarmak çok farkettiriyor. hep tütün kurumadan içebiliyorsun hem de tütüne yazık olmuyor, çok çok harcanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 camel blacke en yakın hangi tür tütün önerirsiniz tütün türlerini hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bitlis tütünü al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar