ciscolog Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Eee noldu be, toplanamadık bir türlü. 537'yi buldum lfrde sıkıntı geldi artık bis acvh olsa onu alırım bu hafta... http://www.askmrrobot.com/wow/gear/eu/outland/xenonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Dps acigi varmi? Mage ama uzunzam andir oynamadim. Gear 4.1 heroic olsa gerek. Yad a 5.1 90 level hangisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 şu charmları anladım sonunda teşekkürler. peki şu celestiallar 4 farklı boss var galiba, hepsini kestim ama sadece 1'i roll verdi sanrım böyle mi yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yok onlardan haftada 1 drop alabiliyorsun, sadece 1 tanesini kesmen yeterli. item düşmediyse haftaya tekrar denersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar