KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 önemli olan 1- döşten çektirdiğiniz bi kıyma olması 2- yüksek ateşte steak yapar gibi pişirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 YA marine edeceksin yada Brining http://www.americastestkitchenfeed.com/cooking-science/2012/11/we-prove-it-salt-makes-meat-juicy-and-skin-crisp/ Ayrıca Youtube da gordon ramsey ve alton brown videolarına bakabilirsin EK örnek bir video çabuk tarafından http://www.youtube.com/watch?v=0RWJEOScToE Fly said: noname supermarket biftegini yenilebilir hale getirmenin daha iyi yolunu biliyorsaniz buyrun ps : minimum kalori eklentisi kosuluyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar