Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows XP SP2 Kurulumu Hakkında Bilgi

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

Bilindiği gibi SP2 çıktı ve birçok kişi yükledi kurdu ama direk yükleyip kurunca bilgisayarinizda hata vermeye, oyunlarda sorun çıkarmaya başliyor.SP2 i Düzgün ve hatasız bir kurulum çin Windows CDsine entegre ederek Kurun.

Sp2 i CD e ekleme işlemi için Ayrıntılı Anlatımları Mevcut:
http://www.tomshardware.com.tr/howto/20040909/index.html

Burdada SP1 için anlatmış ama aynı işlemler SP2 içinde geçerli
http://thewolfteam.tripod.com/Egitim/nero_ile_bootable_winxp_sp1_cd'si_yapmak.htm

Bu arada SP1 i yüklemenize gerek yok , SP2 onu kapsiyor.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

Birde şöyle bir program var
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=188337

sizin yerinize bu işlemleri yapiyor Windows u hdd atiyor SP2 ide ayarliyor sonra iso haline getiriyor siz sadece nero ile cd e burn ediceksiniz okdar[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 16 Eylül 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
elimizdeki XP versiyonu SP1 değilse (kurulum CD'si), acaba önce SP1'i yukarıda ikinci linkte verdiğin gibi halledip sonra mı SP2'yi uygulamak gerekiyor yoksa bu iki SP birbirinden bağımsız mı?

birinci linkte tomshardware'de anlatılanı yaptım ama oradaki CD'nin son halinde ana dizinde sp1 ve sp2 uzantılı dosyalar görünüyor, bende sadece sp2 oldu haliyle[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya, burda yurttan ethernet uzernden giriyoruz, soyle bi deneyimim oldu;

temiz kurulmus xp nin ustune once sp1, sonra sp2 kurdum, sorun yasamadim internet falan konusunda.

iki arkadasim, temiz xp nin uzerine, direkt sp2 kurdular [biri benimkiyle ayni xp idi hatta, oburu turkce bi xp idi], ondan sonra internette sorun yasamaya basladilar, network enable edildikten sonra 1-2 dk calisiodu, ondan sonra sorun cikiodu hic bi baglanti yapilamiyodu. sp2 yi add/remove programs dan remove ettiklerinde cozuldu sonun; hatta sonra benim gibi once sp1 sonra sp2 kurunca sorun cikmadi.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

demek ki birbirleriyle direkt bir bağlantıları olmasa da sorun çıkabiliyor sp1 yüklenmezse

yukarıdaki metodu denedim, sp1 de olmayan bir sürüme sp2 entegre ettim ve yükledim, birkaç png (zannedersem resim formatı bu) ve birkaç da ufak tefek dosyada kopyalanamıyor hatası verdi, büyük ihtimalle sp2 entegre edilirken ana sürümde birkaç dosya kaldırıldı

ama yüklemeye bu dosyaları ignore ederek devam ettim ve sorunsuz kuruldu XP, internete de giriyor şu anda, diğer konu altındaki sorunumu da bu başlık altındaki bilgiler sayesinde hallettim, bilgi için teşekkürler...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yok sorun kalmadı
ama dediğim gibi sadece sp2 entegre ettiğimden midir bilmiyorum ama birkaç önemsiz hata verdi kurulumda, birkaç dosyayı bulamadım falan gibisinden, ama sistemde bir sorun çıkarmadı bunlar, şu anda sorunsuz çalışıyor XP+SP2 ile kurduğum sistem

yine de bu işi bi kere daha yapacak olsam önce sp1 sonra sp2 entegre işlemini yaparım diye düşünüyorum, çünkü THG'daki sp2 örneğinde işlemi yapan kişinin en son elde ettiği XP cdsinin ana dizininde sp1 ve sp2 uzantılı dosyalar görünüyor, bendekinde sadece sp2 vardı, dediğim gibi bundan dolayı bir sorun çıkarmıyor ama yine de kafada soru işareti kalmasın diye ikisi birden işlenebilir...
^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
BlackRose, 10 Ekim 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
elimizdeki XP versiyonu SP1 değilse (kurulum CD'si), acaba önce SP1'i yukarıda ikinci linkte verdiğin gibi halledip sonra mı SP2'yi uygulamak gerekiyor yoksa bu iki SP birbirinden bağımsız mı?

birinci linkte tomshardware'de anlatılanı yaptım ama oradaki CD'nin son halinde ana dizinde sp1 ve sp2 uzantılı dosyalar görünüyor, bende sadece sp2 oldu haliyle

cooookk.. eskilere donmus olacagiz ancak bende simdi bu islemi yabacagim ancak benim winxp pro cd'mde sp1 de gorunuyor..
BlackRose gibi ilk once sp1 entegre etmeme gerek yok heralde..
neyse zaten cdyi hazirladiktan sonra format atip kuracagim, sorun olursa burada yazarim tekrar.
:-)YAŞASIN ARAMA YAPMAK!:-)
Sosyal ağlarda paylaş

slipstream ile uzun süredir uğraşıyorum. bayağı slipstream yaptım xpde çok denedim.. şunu diyebilirim ki, herhangi bir service packi slipstream yapacaksanız normal sp'siz windowsun üzerine yapmalısınız, o zaman temiz ve kaliteli oluyor.. zaten bu işi ciddi açıklamış sitelerde de aynısını diyor, sp1 yapıp üstüne sp2 stream etmeyin diye..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

yani XP kurulumunun üzerine SP1+SP2 yerine sadece SP2 mi yapılmalı diyosun?

bende o şekilde hata verdi ama 1 ve 2'yi sırayla ekleyince hiç problem olmadığını gördüm, yine de gerek yoksa direk SP2 yüklemeyi tercih ederim

(bu aralar yine bu sorunlarla uğraşıyorum)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...