JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 o like ve unlikelar bi işe yaramıyo, yararmış gibi gözüküyo sadece. Bir süre sonra hep aynı şeyleri çalıyor. Bu arada Fettah Can'ı bilmemen ayıp değil ama en azından dinlemelisin, çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Yok abi, ismi fettah olan biriyle ayni sokakta bile yurumem teorik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sdfasgfsfhgfdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Pandora ikisini de döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Abi deezer turkiyeden cikamiyormuyuz ulke secme sansimiz yok mu. Fettahlar, betüller gormek istemiyorum top listlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Benim şöyle bir sorum olucak. Bu mobil cihazlardan müzik dinlerken kota durumu nasıl oluyor? Bende sınırsız paket var tabi sözde sıfır, verdiği kota bitince 96kpbs oluyor. Bu 96kpbs ile müzik dinlenebilir mi? Yoksa Deezer'da 5gb cache yapıp bütün müzikleri cacheten dinlemek mi gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Wifi ile bağlan, offline sync et dinlemek istediğin albümleri ve playlistleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 96kpbs yetmez tırt diyorsun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 deezer kac para aylık?spotify çok sikko sevmedim sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Deezerda fettah can var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 spotifyde meybıl matiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 İkisi de 9.99TL aylık, ama şu an Deezer'da indirim var 4.99 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bir yıllık gibi kampanyaları var mı yoksa 5tl kampanyası bittiginde paşa paşa 10tl mi ödüyücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 * Hesabından 6 ay süresince her ay için 4,99 TL çekilecektir. 6 ay sonunda standart ücret olan, ay başına 9,99 TL çekilmeye başlanacaktır. Teklifin bağlayıcılığı yoktur. İstediğin zaman üyeliğini sonlandırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 15gunluk deneme sürümü var şimdi.hemen uye olmalimiyim 5tl olması için yoksa 15gun sonrada aynı fiyattan olurmu? bide birsürü albüm sanatçı beğendim ama öneriler bunlara göre degil neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 neyse üye oldum deezera sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 breton - population density bulamayınca spotify a çok kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yemin ederim reklamlarından gına geldi spotifyın neyse aylin aslım dayamıyolar bi süredir en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi spotify bayağı yetersizmiş ya grup konusunda led zeppelin yok lan adamlarda led zeppelin ya, öeh dedim. üye olmadan önce bi bakayım beğendiğim gruplar var mı diye dedim daha ilk aratmamda fail yaşattı spotify. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Windows Phone'da Deezer fena dövüyor Spotify'ı, just sayin'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben mogla hepinizi DÖVÜYORU>M'!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 senko said: abi spotify bayağı yetersizmiş ya grup konusunda led zeppelin yok lan adamlarda led zeppelin ya, öeh dedim. üye olmadan önce bi bakayım beğendiğim gruplar var mı diye dedim daha ilk aratmamda fail yaşattı spotify. deezer'da da yok var ama 5-6 sarkısı var ve various artists diye geçiyor. Hukuksal birşey demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 KHaRoN said: Ben karsilastirmayi baya baya biased buldum. Aksam da ben yazarim bi ara Hatırlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 deezer'da indirdigim sarkilari deezer disinda da kullanabiliyorum degil mi mp3 flac fln olarak indiriyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar