JohnKriptonite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Arkadaşlar ben benim arkadaşı davet etmiştim ağustos ayında . Arkadaş su anda aktif etmiş hesabnını ama benim claim aktif görünmüyor. Acaba benim hesap inactive olduğu için mi kullanamıyorum yoksa belli bir süre sonramı aktif oluyor Teşekkürler
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 yanlış hatırlamıyorsam, eğer acc. aktifse kullanabilirsin
JohnKriptonite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Anladım . hesap aktif olmadığına bağladım bende . Artık bir ara oyundan plex alıp aktif edecem site üzerinden. Machariel train ediyordum 1 aydır işlerden giremiyorum . Teşekkürler bilgilendirmeler için Son olarak bir sorum olacak , oyun içinden aldığımız plexleri başka bir account'un site üzerindeki hesabından aktif edebiliyor muyuz ?
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Oyunu 4 saatlik gecici aktif edebiliyorsun Eve account sayfasindan. Sonra oyunu acip plexi aktif edebilirsin.
JohnKriptonite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ben o 4 saati daha once kullanmıştım . Şu anda çıkmıyor o secenek. Bunun haricinde plexi site üzerinden aktif etme şansım yok mu ?
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Yok maalesef o 4 saat aylik yenileniyor sanirim. Site uzerinden plex alacagini belirtip ticket acabilirsin yine aktif edebiliyorlar.
JohnKriptonite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Peki son olarak bir plex'i convert etc yaptığımızda bu kodu başka bir acc'ı aktive etmek için kullanabiliyor muyuz activation code kısmında ? Teşekkürler
Öne çıkan mesajlar