Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kore open da oynayan arkadaslar bunu okuyun!

xrex

Öne çıkan mesajlar

ALOT of users have been coming into our chat lately asking how to get on korean beta2, this is why you shouldn't even bother to try :

Using a Korean Social Security Number is international identity theft and is punishable with 15+years in a korean prission.
And if that wasn't enough :
Under the Bush administration hacking (e.g. using a KSSN generator) is considered an act of terrorism and is punishable with lifetime in prisson, instantaniously.

Also, consider what you are doing to the koreans by invading their server like this.
If it was the other way around everyone would be in uproar.

So unless you are Korean with a Korean SSN Stay out of KBeta2.

P.S. ANYONE asking for info on how to get a korean beta2 account in our chan will be kick/banned and not let back in.[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net-author
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

oynamasinlar mi diyorum ben.sadece bunun us open betada oynamak gibi olmadigini bilsin insanlar diye postaladim.baska insanlarin kimlik no lari kullaniliyor sonucta.bunun ne kadar ciddi bi olay oldugunu kafan almiyor olabilir tabi.dalga gecmenin manasi yok.[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net-author
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 12 Aralık 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında yanlış bişey yaptığınız.o adamlar zaten yakalıcaklar die yazmıolar biri okuyupta yaptığının suç olduğunu öğrenir ve yapmayı bırakır die yazıolar zaten yakalıcak olsalar yazmazlar direk yakalarlar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeTh, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
ona bakarsanız kopya yazılım kullanmanında da suçu hapis...

benım makınada crack sız hıcbırsey yok. hepsı regısterlı... dusunursek ben rahat bır 900 yıl yerım ustune bıde kore acc tu 15 te o 915 sene ooh mıs :P cıkana kadar 1 asır gecer... artık nasıl guzel oyunlar cıkar yenı oh oh[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...