xrex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ALOT of users have been coming into our chat lately asking how to get on korean beta2, this is why you shouldn't even bother to try : Using a Korean Social Security Number is international identity theft and is punishable with 15+years in a korean prission. And if that wasn't enough : Under the Bush administration hacking (e.g. using a KSSN generator) is considered an act of terrorism and is punishable with lifetime in prisson, instantaniously. Also, consider what you are doing to the koreans by invading their server like this. If it was the other way around everyone would be in uproar. So unless you are Korean with a Korean SSN Stay out of KBeta2. P.S. ANYONE asking for info on how to get a korean beta2 account in our chan will be kick/banned and not let back in.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Noolmuş yani??:D:D Hapsemi gircez? ahaha önemli bişeymiş gibi okudum bende.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kim olduğumu nerden bulacak? Yüzlerce kişi var tek tek bişiy yapamazlar.PEH![signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yapilanin suc oldugunu bilmeyip bunu önemseyen insanlar olabilir diye attim.senin gibiler icin degil tabiki bu post[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ehehe Korean prison.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 resmen terörist yaptı herif bizi..:D koreye gitmeyelim bari kelepçeyi takıp atarlar ömür boyu:-p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bi de lifetime prison demis Bush yonetimi altindaysaniz.. el insaf heheh. oyun oynuyor insanlar sadece..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oynamasinlar mi diyorum ben.sadece bunun us open betada oynamak gibi olmadigini bilsin insanlar diye postaladim.baska insanlarin kimlik no lari kullaniliyor sonucta.bunun ne kadar ciddi bi olay oldugunu kafan almiyor olabilir tabi.dalga gecmenin manasi yok.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 12 Aralık 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 xrex hemen üstüne alınmışsın biz bunu yazan herifle dalga geçtik:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Boşver takma kafana bişey olmaz.. Bunlar kesin Yay burcu.. Yay burcu olanlarda bişeyi derler derler takip etmezler.. :)[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aslında yanlış bişey yaptığınız.o adamlar zaten yakalıcaklar die yazmıolar biri okuyupta yaptığının suç olduğunu öğrenir ve yapmayı bırakır die yazıolar zaten yakalıcak olsalar yazmazlar direk yakalarlar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahaha:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ehuheuheheu :D abi hapsemi girecez şimdi, oh iyiki alamamışım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 vay be bizde zamaninda gamei ye girmek icin bulurduk kore vatandaslik numarasi eheh . bu koreliler harbi ayip ediyorlar ha . her boku kendi aralarinda yapma taraftari bu herifler . sevmiyorlar yabancilari .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 allahın caponu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hehe bide evleri basıyolarmıs bizim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ona bakarsanız kopya yazılım kullanmanında da suçu hapis...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Of geberdim .. TR den fazla başvuru yapıldığı için ABD nin kara listesine girdik ve yakın zamanda saldırıp bizi kafamıza çuval geçirip korean prison a götürcekler..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 valla ben account açarken yazdığım SSN'nin ne olduğunu bile bilmiyodum ki, meğer kimlik numarasıymış.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 valla ben direk benim bi suçum yok ari soktu beni derim. Ben ingilizcede bilmem korecede hepsi arinin suçu ! :P[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bende bilmiyordum ama şimdi bakınca ssn (social security number) gayet açıkmış.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: MeTh, 13 Aralık 2004 01:27 tarihinde demiş ki: ari soktu beni derim. ahahahah süfer.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Zuahaha arI soktu beni.. Cinsi neydi ? Eşşek arIsı.. :)[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 korede hapse gırmekte ıskencedır... bı allahın kuluyla 15 sene tek kelıme konusmaassın cıkıncada korece tercumanlık yapar meslek sahıbı olursun :) cok yararlı[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: MeTh, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ona bakarsanız kopya yazılım kullanmanında da suçu hapis... benım makınada crack sız hıcbırsey yok. hepsı regısterlı... dusunursek ben rahat bır 900 yıl yerım ustune bıde kore acc tu 15 te o 915 sene ooh mıs :P cıkana kadar 1 asır gecer... artık nasıl guzel oyunlar cıkar yenı oh oh[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar