Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımı mok götürüyor.

Flam

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Editor said:

Vaybe adam dokmus icini istedigin neyse onu yap kardes salla milleti

Ayrica ben sana sitelerin icin hizmeti ucretsiz saglarim
Ulas bana
;)

Bu adama pardon adamlara inanma başlık sahibi kardeş, burda kaç kişiye hayat boyu VPN sözü verdi ama hep lafta kaldı, bana da BF4 almadı godumun gollumu:X

:(
Sosyal ağlarda paylaş

flam, eğer evli falan değilsen bas istifayı çık. kimse açlıktan ölmüyor, bu adsense işleri falan da elbet oturur 1000 liraya da istanbul dışında bi şehirde rahat yaşar bekar adam..

edit: LAN ADAM ÖLÜYORUM BİTİYORUM, GEBERİYORUM SIKINTIDAN DEMİŞ HERKES DE GEÇER ABİ, ALIŞ ABİ, YOLUNU BUL ABİ DEMİŞ. NABIYOSUNUZ OLM SİZ HEBİNİZ İSTİFA EDİN LAN AĞĞĞĞĞ BU KADAR MI KÖLE OLDUNUZ?!!11
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

Şuanda adsense ve adwords için en uygun zaman seoların hepsi seocuların içinde patladı şuanda.

Eğer özgün sitelerin varsa, uraşıcaksan biraz hemen ilk sayfalara çıkabilirsin.

bkz: penguen 2.1 güncellemesi

Internet sektöründe yeni bir sayfa açıldı diyebiliriz, sil baştan gogo.

said:
Google Webspam takımı yöneticisi, Google mühendisi Matt Cutts Twitter hesabından Penguen 2.1 duyurusunu yaptı.
Penguen 2.1 yayında. Aramalarda yaklaşık %1′lik bir değişim olabilir dedi ve şöyle devam etti;
Google daha önce de arama motoru optimizasyonunun pozitif ve yapıcı bir etkisi olabileceğini söylemişti. Etkili arama motoru optimizasyonu, bir siteyi daha fazla indexlenebilir ve bağımsız
sayfaları daha kolay bulunur , daha rahat girilir hale getirir. Arama motoru optimizasyonu, doğru kelimelerin sayfada olduğundan emin olan anahtar kelime arama kadar basite indirgenmişliği de içerir, buna normal insanların
asla aramayacağı sektörel olmayan kelimeleri de dahildir. (Örn: araba yazarken arbaa yazanları yani yanlış kelime yazanları avlayan keywordler)
“White hat” (Legal uzmanlar) seo optimizecileri genellikle sitenin kullanılabilirliğini geliştirir, hem arama motorları hemde kullanıcılar için iyi olan “mükemmel içerikler” oluşturmaya yardım
eder. İyi arama motoru optimizasyonu aynı zamanda iyi pazarlama anlamı da taşımaktadır. Bir siteyi daha ilgi çekici hale getirebilmek için daha yaratıcı
yollar bulmak, arama motorlarına yardım edeceği gibi sosyal ağlara da yardım edecektir. Büyük bir site yapmanın neticesi internet üzerinde bu sitenin daha yaygın olması anlamına gelecektir ki bu da daha çok insanın bu siteyi ziyaret etmesine ve daha çok insanın bu siteye link vermesine sebep olacaktır.
“White hat” in tam tersi olan seo “Black hat webspam” diye adlandırılır (email spamınden ayırmak için buna webspam diyoruz). Yüksek dereceler ve trafik yakalama uğraşında , kullanıcılara fayda sağlamayan tekniği ufak bir kısım site kullanır, bunların amacı da kısa yoldan ve kaçamak bir şekilde web sayfalarını olması gerekenden daha değerli göstermektir. Her gün anahtar kelime stuffing den , link şemalarına kadar, basit siteleri daha yüksek derecelendirmek için kullanılan bir çok webspam tekniği görüyoruz.

Bizim derecelendirme değişimlerimizdeki ana amaç, arama yapanlara daha iyi deneyim ve daha net bilgiler verebilecek siteleri bulabilmelerini sağlamaktır. Aynı zamanda ” iyi çocukların ” (White hat) büyük siteler yapmasını istiyoruz ki emeklerinin ödüllendiriliğini algoritmalar kullanmadan görebilsinler. Bunun için panda değişikliklerini yayınladık ve bu başarılı bir şekilde kaliteli sitelerin arama sonuçlarında daha kaliteli dereceleri elde etmesini sağladı. Bu yılın başlarında sayfa şablon algoritmasını yayınladık ki bu katlarının üstünde pek fazla açıklaması olmayan sitelerin derecelerini düşürdü. (katlardan kasıt H tagları olabilir.)
Gelecek bir kaç gün içinde yine webspamına yönelik bir algoritma değişikliği daha yayınlayacağız. Google kalite kriterlerini ihlal ettiğini düşündüğümüz sitelerin derecelerini düşürecek bir çalışma olacak. Biz devamlı olarak sıralamalarımızda webspamı ana hedef kabul ediyor ve webspamın seviyesini düşürerek daha kaliteli içeriğe sahip olanları ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. Biz ana hatları ifşa edemiyoruz (algoritma değişikliklerinden bahsediyor) , çünkü insanların bizim bu değişikliklerimize karşı yollar geliştirerek arama sonuçlarımızla oynamalarını ve bu yolla da kullanıcıların deneyimlerini kötüleştirmelerini istemiyoruz.
Webmasterlara tavsiyemiz “white hat” seo taktikleri kullanarak, güzel kullanıcı deneyimi yaşatacak içerikler tercih ederek yüksek kalitede siteler meydana getirmeleri ve rahatsız edici webspam taktiklerinden uzak durmalarıdır.

http://blogowl.org/penguen-2-1-guncellemesi-ve-matt-cuttsdan-aciklama

Senin söylediğinin tersini söylemiş?
Sosyal ağlarda paylaş

istifa etme bence,mücadele et.her gittiğin yerde bu tarz muamele görürsen pes mi edeceksin?sen gideceksin başkası alacak oradan o iş karşılığında parayı.bence müdahale et,vazgeçme.kazandığın hakkını kimseye verme.yasal haklarını kullan,bimer gibi şikayet yolları ile üst kurumlara durumunu ilet.sanki bizler çok mu rahattayız,kim bilir insanlar kimin ağız kokusunu çekerek kazanıyor o parayı.seni tanımıyorum ama sana tavsiyem gerçekten pes etme.
Sosyal ağlarda paylaş

sakın istifa etme. sözleşmeli falan değilsen memuru işten atmak G.Ö.T. ister. bizim kurumda bir eleman var yılın 200 günü raporlu diğer günlerde ya resmi tatil ya da işe gelmiyor. tutanak falan tutuluyor ama her sene sıfırlandığı için hiçbirşey yapamıyorlar. en son çare bir doktor kafala rapor üstüne rapor çak. en iyi psikoloji hem kurul raporu da veriyor onlar 40 gün, 50 gün. zaten olayı anlayınca senin yerini değiştirirler..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende seneler önce benzer bir durumdaydım. Pazar geceleri ateşim çıkıyordu ertesi gün işe gidicem diye. Bende bastım istifayı. Açıkça diyebilirim ki keşke biraz daha sabretseymişim. Sayılı pişmanlıklarımdandır. Sakın istifa etme, sabret.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünüyorum hala. Tavsiyeleriniz için eyvallah. Bakalım, eski işimi tekrar kurabilirsem çıkma taraftarı aklım. Şeytan ise "aç kal, katlanma buna" diyor.

Bu arada kalemdekilerin hepsi kadın. Kötülük edemem. O yüzden çaresiz kaldım. Ben "kadınlara asla bağırılıp çağırılmaz, asla kötü muamele yapılamaz" prensibiyle büyüdüğüm için birşey yapamıyorum. Mantıksız, saçma hatta komik gelebilir. Ama öyle.

Ha bir de bu prensiple aile mahkemesinde kadına şiddet gösterenlere ne kadar gaddar davranabileceğimi tahmin edersiniz ^^

Neyse, 3-4 ay daha sabretmeye çalışacağım. O arada işimi yoluna koyabilirim hem. Belki bir dakikada değişir işler, buradaki işime adapte olurum o arada.

Zamana bırakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...