Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 1. nasıl asılıcak 2. komşular ne der? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 1. zincirle 2. hurmetler orcun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 wallbag al. asman gerek yok dan dun girersin. kolona as ses de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 komusuyu dert edeceğine evi dert et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 tavana asmalık aparatı var.gayet de sağlam bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 tavanı demir bulana kadar deliyorlar oraya takıyolar gibi bişi hatırlıyorum, baya ses oluyor ama evde sıkıntı olur komşulara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ses yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yäncärämä ses zapizo kendisimi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 oha almanca oldu klavze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Matkapla asiyosun Tek bi tane tasiyan celik cengeli var, onu delige iteleyip vidaliyorsun anahtar yardimiyla, o gote giren semsiye misali icerde aciliyo. Sonra kum torbasinin yaninda gelen halkayla asiyosun torbayi Ardindan maymun gibi asiliyosun, bi sey olmazsa saglam demektir. Komsu meselesi sikinti cunku ses yapi yo bebisim. Valla alttaki ogrenciler it kopuk oldugundan takmiyorum ben. Daha evvel kirk defa hayvan gibi tepinmeyin diye uyardim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 chrome said: wallbag al. asman gerek yok dan dun girersin. kolona as ses de olmaz. abi wallbag e anca düz yumruk, chain punch falan atılır ki sanmıyorum ben orcun chain punch atsın adam kroşe aparkat diz dirsek atacak torbaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 zincirimi ses yapıyo kendisimi? wallbag güzel gibi eldivenlemi dövülüyo oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Jaegerjaquez said: chrome said: wallbag al. asman gerek yok dan dun girersin. kolona as ses de olmaz. abi wallbag e anca düz yumruk, chain punch falan atılır ki sanmıyorum ben orcun chain punch atsın adam kroşe aparkat diz dirsek atacak torbaya :D kafa falan atmayı planlıyorum ben sdfklvmsdlkm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://www.blackbeltshop.com/seoimages%5C104x104-everlast-powercore-freestanding-heavybag.jpg pahalı amk bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ahahaha, abi zincirde çok ses çıkarıyo vururken de dandun çok ses oluyor baya ses çıkartıyor yani ki ben kapalı bi odada çalışmadım hiç çok daha fazla ses çıkartır oda da bilmiyorum valla komsular ne der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 şunun gideri olmazmı ya http://www.decathlon.com.tr/Training-Yumruk-Torbasi-Yetiskin,PR-40437.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yan komşu problem değil köpeği çok havlıyo onunda bişey demiyom. öbür yanda 220 yaşlarında teyze var kulağı duymaz ama üst katımdaki herif düzgün bi herif hatta bugün köpekten şikayet etmişti. ayıp olur ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 köpek kim kontes mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Ses yapiyo abi ne yaparsan yap onlenmiyo. Salona falan git senin gibi herkule dar gelir odalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Fin said: köpek kim kontes mi cango amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Theridone said: Ses yapiyo abi ne yaparsan yap onlenmiyo. Salona falan git senin gibi herkule dar gelir odalar. abi haftada 5 salondayımda kum torbası dövmek için gitmicem salona hayır hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 kardiyo yapmıyosundur büyük ihtimal ama yapıyosanda kum torbası döv onun yerine yada idman sonrası 15dk ayır kum torbasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 homeless tut eve bi tane ona vur çok ses çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 biz adam tutup, orcunu dovdursek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Vucutcu dayanismasi diye bir sey var hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar