senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 otomatik niye istionuz ya ben manuel istiyorum, yeni nesil arabalarin hepsi otomatik :/ illa japon mu alak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 manuelin tadı başka ama yoruyor boşyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Cidden bunun arka kapıları manuel cam mı? Hiçbir satıcı arka koltukları çekmemiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 giriş paketleri öyle bazı araçların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 cliolar dfln da öyle. 2014 yılındayız, arka camları manuel olan bi paket sunmak ayıp ya. 99 model toyota kamyonet vardı bizde, 4 cam otomatikti. 99'u geçtim 97'leri fln da 4 cam otomatikti. Gerçek fiyat farkına baksan 250 lira tutmaz. 2000 tl geçirmek için yapılan oyuna bak sfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 neyse hangi 1.2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Seat Görüntüsü güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 görünüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Manuelin zevki ayrı derken sanarsınız ki draglarda yarışıyor dsg şanzumanla yarışır şekilde vites atıyosunuz anasını satayım. Altı ğstü şehir içinde turluyorsunuz lan abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi c4 almışlar bizim şirkete geçen kullandım. baz versiyonu 48 bin lira mı ne. dizel yaparsan 54e falan geliyo. ve bazda arka camlar kolla açılıyor ya. böyle rezillik gerçekten olmaz. şirket aracı klasmanına düşmesine şaşırmadım o yüzdenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar