Lostbr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 merhaba arkadaslar ben sphere revision 4.0.2 de oyuna girdiginde giris mesajı vermesi icin spheretables.scp dosyasının en altına on=@login src.sysmessage @4893 sadfasf yazıyorum girince bu mesaj gelmiyor. bunu dogru bir sekilde nasıl yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 [skillclass 0] bunun altında olduğuna emin ol, sanırım burada önce bir function çalıştırtmalısın playera, örnek olarak, said: [skillclass 0] func_player_girdi [function func_player_girdi] sysmessage @0482 hosgeldin :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 legbra direk [skillclass 0]'in altina src.sysmessage hede hodo olarak yazsanda oluyor. bir function'a atamaya gerek yok.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 iyide bence arkadaş sate skill class 0 a yani player a vermiş class 1 e yani staff a yani kendine vermemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben playera göstermeye çalışıyor sandım :) player görüyor kendi göremiyor diye söylemiş ha? o da güzel.. :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bende senin gibi anlamisim :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar