Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 şimdi ben 4. sınıfta kaydımı dondurdum okulla konustum 6 ekimden sonra dosya gidiyo askerliğe tecil ettirmen lazım dediler. tecili yaptırmadım mesela tutup beni kolumdan askere götürme olayı kalktı diye biliyorum. para cezası var falan dediler her kaçak oldugun ay için mi ne. ptesi günü okuldan diplomayı falan alıcamda işim mişim çıkarda gidemezsem gecikirse falan bunun ne gibi bi problemi var? löyn gel buraya yörü askere mi dicekler yoksa başka bi şeklimi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 askeri mahkemeye çıkıyosun para cezası alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 diplomayı almadan şubeye uğrama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 öyle bi şekil yok hacı bizzat tanık oldum şubedeyken. adamın biri geldi ya dedi arkadşın böyle böyle durumu var çekiniyo dedi. kadın öyle bişey yok götürmüyo kimse çat diye gelsin dedi adma geldi işlemlerini yaptı gitti. oturduğmz yerde 20 kişi var kadın da güzeldi. ses mes saç falan fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 benim de sanırım 8-9 ay sonra tecilim bitiyor. Tecil bittikten sonra şubeye gitmesem ne olur maksimum? 4-5 ay kaçak takılabiliyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yakalanana kadar kacabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben de bakayayla ilgili bisey sorayim eylulun basinda yuksege kaydoldum okula tecil ettirin diye dilekceyi askerlik durum belgesindeki iliskisi yoktur suresinden once verdim bakayasin kanka diye dilekce geldi asker suedeki a harbi niye bakayasin ki dedi ogrenci belgesi verecektim yok oyle olmuyor okuldaki yazi gelsin hele yapti okuldaki karilar orgu ormeye dalip ekim tarihli yollarsa tecili ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ya gidin yapın işte vatani görev reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar