Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Steam üzerinden satışa sunuldu. Hazır EuroLeague eklenmişken almayı düşünüyorum. En son NBA Live 2003 oynamış biriyim :) yorumlarınız nelerdir? Ayrıca gamepad'imde analog sticks yok. Çok şey farkettirir mi bunlar olmadan oynanırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Zealotone said: Steam üzerinden satışa sunuldu. Hazır EuroLeague eklenmişken almayı düşünüyorum. En son NBA Live 2003 oynamış biriyim :) yorumlarınız nelerdir? Ayrıca gamepad'imde analog sticks yok. Çok şey farkettirir mi bunlar olmadan oynanırsa? bütün hareketler sticks kullanıyordun k13de ki k14 de öyledir yani hiçbirşey yapamazsn öyle diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 2k13 ten pek degisik bisi yok zaten cok fazla bir degisiklik beklememek te gerek, oyun gerekli mukemmelliyete kavustu bikac yildir :) kontrolleri biraz daha basitlestirmisler sanki, su top cambazligi olayini sadece sag analoga vermisler, ayni sekilde sut ta yine sag analok 2k13'te ya top cambazligi icin ya da sut icin lt ye basmak gerekiyordu simdi o zorunluluk yok. post moves olayi biraz daha basite indirgenmis ayrica turnike olayi da daha kolay olmus. fiyakali paslar icin ekstra tus getirmisler perdelemeyi direk b ye almislar. isin ozeti oynanabilirlik bi kademe daha yukselmis, onun disinda oyunda bir degisiklik goremedim oynanis olarak 2k13'un patchi gibi duruo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi zaten fifa 14'de 13'ün patchi gibi, artık bu oyunlara hiç bir yenilik gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Abi oyun zaten mükemmeldi, ne gibi bir değişiklik bekliyodunuz ki? Ben de dün gördüm Awesomenauts'a girerken, alalım bakalım nasıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 iyi o zaman roster update icin 60$ verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Yani genelde çoğu sene roster update ve küçücük değişiklikler için o parayı veriyorsun. Her sene büyük değişiklikler olacak diye bir söz de vermiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 PC için soruyorum, yine buglar ve online sorunlar devam ediyor mu? yoksa bu indirimde alınır mı? fifa gibi akıcı online döner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Pazarda adam akıllı rakibi olmayan hiç bir işin büyük ölçekli gelişimi zaten beklenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kendim cevaplayım, Amazondakilere göre online laglıymış ve firma patch dahi çıkarmıyormuş PC için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Parliamert said: Abi oyun zaten mükemmeldi, ne gibi bir değişiklik bekliyodunuz ki? Ben de dün gördüm Awesomenauts'a girerken, alalım bakalım nasıl olmuş.nası bi degisiklik bekledigimizi next gen e gecerken yaptılar. 1 dolar bile verilmez pc versiyonuna gereksiz. 2k13 u aldıgıma bile uzulmustum 12 den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bug'ı geçtim, pc'de arkadaşınla oynayamıyorsun lan !!! arkadaş 13k'yı al oynarız demişti, araştırmadan almıştım 10 dolara düşünce, yok anasını satayım pc'de arkadaşınla oynama opsiyonu yok! 14 alacaktım, multiplayer koymuş olsalar. yok yine koymamışlar. mail attım adamlara 1 paragraf giydirdim ne biçim firmasınız falan filan diye hasdufdhsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar