Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta | Fenerbahçe - Trabzonspor | 6.10.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

blackhavvk said:

adam açıklamayı garaj da yapıyor sanki?garajda yapılan açıklama nasıl dışarıda duyulacak?

kadıköye gidip dolaş bakalım bir gün cevabını kendin alırsın.

ben dolastım 4-0 yenildigimiz mactan sonra kadıkoy esnafının arasında girdim gs forması ile. cevap veren olmadı. herkes senin gibi maganda degil demek ki.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

At gözlüğünü sen çıkar abi esas.

Selçuk adama gelip bir şeyler diyor belli ki o da ne ayaksın diyor. Sonra Selçuk'un yanına Zokora'nın gitmesi muhtemelen bu sebepten ve zaten Bekir ve Volkan ayılarının gelişi. Daha sonrasında Volkan'ın Onur'un yanına gidip içerde görüşürüz tarzı hareketleri de belli.

Kazansaydınız olacak mıydı bunlar sence? Biz Akhisar'a yenildik hazmettik ama taraftarınız ve futbolcular beraberliği hazmedemedi.

çok net gördüm olan biteni, Selçuk ne dediyse Onur'a (bence dediği net, "amma korktunuz lan,bir topu oyuna sokmak için 30 saniye mi gerekiyordu lan Onur?" ), Onur bunu iteledi ve bir şeyler söyledi. O zamana kadar sakin olan Selçuk'ta Onur'a horozlandı. Bekir gelip bunların arasına girdi. Derken Zokora-zaten hazır kıta-bir anda orada koptu,önce Bekir'i, sonra Selçuk'u itelemeye ve bir şeyler söylemeye başladı.Ondan sonrada zaten Volkan,vs. koptu geldiler.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Liebe said:

blackhavvk said:

adam açıklamayı garaj da yapıyor sanki?garajda yapılan açıklama nasıl dışarıda duyulacak?

ben dolastım 4-0 yenildigimiz mactan sonra kadıkoy esnafının arasında girdim gs forması ile. cevap veren olmadı. herkes senin gibi maganda degil demek ki.

mal mısın taklit mi yapıyorsun? adam otopark garaj değil mi demiş gidip bizzat kendin gör dedim nerenle ne anladın allah aşkına?

daha da açık anlatayım bazı arkadaşların anlama zorluğu varmış anlaşılan;

hacıosmanoğlunun açıklamayı yaptığı yer stadın tam ön tarafı, taraftarlar istediği gibi gelebiliyor o tarafa ama kapalı bi yer yani gelinmesindeki tek amaç ordan geçip stadın dışına çıkmak yada gelip yöneticileri falan görmek. hacısomanoğlu da bunu bildiği için bizzat oraya giderek daha taraftarlar dağılmadan ortalığı kızıştırıyor.

var mı yetemediğiniz yerler daha da açıklayıcı olayım?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

neyini hazmedemicem beraberliğin ahahah gidip akhisar gibi bi takıma 90 dk kapanıp pozisyona giremeden yenilmiş değiliz ki, trabzon gibi formda bir takımı tek kaleye kapatıp tek adam ileride oynamaya zorladık. ben futboldan çok değil ama genel olarak memnunum en azından gelecek vaadediyo bu maç girmedi top sonraki maçta girer çok problem değil ;)

selçuk ne kadar mal olsa da çok düzgün ve efendi birisi kesinlikle volkanla bekirle alakası yok adamın. selçukun twitterından yaptığı açıklamalara canı gönülden inanıyorum. ama volkanın ne kadar artist bir ayı olduğunu cümle alem biliyor onuru kovuyo siktirgit stadtan diye görüşürüz falan demiyor orda.

aynen katılıyorum bu yoruma...(tu)
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Hazmedemeyen staddaki taraftar abi. Dakikalarca saydılar sövdüler. Hakemi aldınız diyorlar TS başkanına. Hakem FB aleyhine hiç bir karar vermedi. Bu tansiyondaki maçı gayet iyi yönetti. Nedense maç bitince taraftar olsun, futbolcular olsun cozuttu.

Akhisar'a yenildik lafımız yok zaten dikkat edersen. Koydular diyoruz geçiyoruz.

hakemi almak,satmak konusunu bilmem. ama hakem bariz bir şekilde avantaj kuralını ve hem de her seferinde trabzonspor lehine kullandı.
başka bir maçta onur'un hemen her degaj için 30 saniye oyalanmaları, gerilip ileri gelip sonra tekrar gerilemeleri falan daha 20inci dakikada sarı kart sebebiydi.
Keza Zokora'nın sadece benim gördüğüm 2 tane sağlam tekmesi var Fenerli topçulara ve hakemin de gözünün önünde oldu bunlar. Bu pozisyonlarda sarı kart çıkartmayan hakem seyirciyi çıldırtmıştır.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

toggie said:

Liebe said:

blackhavvk said:

mal mısın taklit mi yapıyorsun? adam otopark garaj değil mi demiş gidip bizzat kendin gör dedim nerenle ne anladın allah aşkına?

daha da açık anlatayım bazı arkadaşların anlama zorluğu varmış anlaşılan;

hacıosmanoğlunun açıklamayı yaptığı yer stadın tam ön tarafı, taraftarlar istediği gibi gelebiliyor o tarafa ama kapalı bi yer yani gelinmesindeki tek amaç ordan geçip stadın dışına çıkmak yada gelip yöneticileri falan görmek. hacısomanoğlu da bunu bildiği için bizzat oraya giderek daha taraftarlar dağılmadan ortalığı kızıştırıyor.

var mı yetemediğiniz yerler daha da açıklayıcı olayım?

bold yaptıgım yerde anlatmak istedigin bu muydu gercekten? enteresan bir anlatma seklin varmıs panpa, sorry.
Mesaj tarihi:
hüseyin göçek sert bir hakem abi.playoff bjk-gs maçınıda o yönetmişti gene aynı şeyler olmuştu.bence ligin en iyi hakemlerinden ama sertliklere fazla müsade eden bir hakem.bu tip hakemlerin derbi maçlarda görevlendirilmemesi lazım.sonra çok güzel bir maç olmasına rağmen maçtan çok saçma sapan şeyler tartışılıyor
Mesaj tarihi:
yani adama biraz gönderme yapmışım farkındaysan gayet videodan nasıl bir yer olduğu anlaşılıyor çünkü. bilmiyorsa da çok basit biçimde milyon tane stad çevresi foto vardır googlea stadın adını yazmak yeter bence.
Mesaj tarihi:
Bende dün aynısını yazdım. Adam 30. dkdan beri zaman geçiriyor. Orada çakmak atan taraftarlara bok atılıyor ama insanlar çileden çıktı artık. Şöyle sözde büyük takımların berabereyken 90 dk 11 kişi kapanmasıda neyin kafası bunu anlamıyorum. Adamlar ilk şutunu 2. yarıda attı. ilk kaleyi bulan şut 60.dk fln oda cılız bi kafa vuruşuydu.

Ayrıca bu Hacıosmanoğlu çok şaklaban bi tip değilmi ya her izlediğimde tebessüm ediyorum
Mesaj tarihi:
Ben eve geldiğimde öğrendim maç sonrası olayları.
Eğer bu Hacıosmanoğlu'na "buyur,bizim stadyumun önünden çık"dediyse Fenerbahçe yöneticileri, yanlış yapmışlar.
Yok,bu Hacıosmanoğlu,"ben delikanlıyım,önden girer,önden çıkarım arkadaş"tarzı dayılanıp çıktıysa dangalaklık yapmış.
İnsanları tahrik etmek için uğraşmış.

Trabzonspor maçlarında bırak ön kapıyı, arka kapıya bile ne biçim güvenlik önlemi alıyorlar,maçtan 2 saat sonra çıktığında bile fener kafilesi,yöneticileri.
Mesaj tarihi:
İHOyu siktir edin zaten ne olduğu belli adamın.

Bu arada Caner'in neredeyse her maç atılması lazım ama adam 90.dakikada bi zahmet sarı kart görüyor anca. Yani Zokora filan atılacaksa bu da göz önünde bulundurulmalı.

Çakmak atma olayında ise, kim ki o taraftar kendinde bu hakkı görüyor? Demek sen de orada olsan sen de atacaksın Grast?

Cidden anlamıyorum bazı insanları. Nedir ya sahaya bir şeyler atmak vs. Biz de maçlara gidiyoruz ediyoruz ama hiç bir zaman da "taş yok mu taş atalım ipneye" demedim.
Mesaj tarihi:
şu caneri yontacak birileri lazım resmen 3 maçtı hadi ya mı hadi be mi ne bişi bulmuş bağırıp duruyor hakem de sövmüyor diye bişi demiyo herhalde. emre abisinden mi öğreniyor anlamadım.
Mesaj tarihi:
Abi bak burda mantıklı düşününce saçma oluyor. Çakmak atmak vs. 17 yaşımdan beri ( şu an 27 yaşındayım) her sezon kombine aldım. Son 2 sezondur almıyorum. Maç içindeki psikolojin farklı boyutlara çıkıyor. Yani hakem bence hatasıza yakın yönetti maçı. Ama sen ordayken sürekli kendine yanlış yapılmış gibi hissediyorsun. Yanındaki adam gaza getiriyor. Topun direkten dönüyor çıldırıyorsun. Bi türlü girmiyor top deliriyorsun. Bide hakettiğin maçı 30. dk'dan beri zaman geçiren adam yine saçma sapan oyalanıyorsa bi anlık bi cinnet anında atıyorsun.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Ben eve geldiğimde öğrendim maç sonrası olayları.
Eğer bu Hacıosmanoğlu'na "buyur,bizim stadyumun önünden çık"dediyse Fenerbahçe yöneticileri, yanlış yapmışlar.
Yok,bu Hacıosmanoğlu,"ben delikanlıyım,önden girer,önden çıkarım arkadaş"tarzı dayılanıp çıktıysa dangalaklık yapmış.
İnsanları tahrik etmek için uğraşmış.

Trabzonspor maçlarında bırak ön kapıyı, arka kapıya bile ne biçim güvenlik önlemi alıyorlar,maçtan 2 saat sonra çıktığında bile fener kafilesi,yöneticileri.
büyük ihtimal hacıosmanoğlu artistlik yapmıştır.birazcık artist bir adam hacıosmanoğlu.bjk-ts maçınıda taraftarla birlikte izlemişti
Mesaj tarihi:
sahaya bir şey atmak hayvanlıktır.ötesi yok.kim atarsa atsın hayvandır.
caner konusunda da kesinlikle haklısın,adam her maç 1inci dakikadan itibaren atılmaya uğraşıyor. Fenerliyim ama dünkü maçta zaman zaman öyle hareketler yaptı ki,o an o hakemin yerinde olup kırmızı kartı alnının çatına yapıştırmayı çok istedim.
Mesaj tarihi:
Adamın çıktığı yer niye tahrik ediyor milleti? Yoksa taraftar bu adamın daha önceki açıklamaları nedeniyle görür görmez saldırganlık hissi mi duyuyor?

Bildiğim kadarı ile adam açıklama yaparken kimsenin saldırdığı falan yok. Bi taraftar gelip satın almışsın hakemi diyor, herif de cevabı yapıştırıyor. Ondan sonra olaylar gelişiyor. Yani adamda zaten sıkıntı var, geldiği günden beri mafya babası gibi tavırlar içerisinde. Ama taraftarda da kafa hala değişmemiş. Al birini vur ötekine durumu.
Mesaj tarihi:
Ya o stadın o noktasından kimse çıkıp gidemez maç biter bitmez. Heleki sen Fenerbahçe'nin en nefret ettiği adamlardan biriysen hiç gidemezsin.

O herif "ben delikanlıyım bana bişey olmaz" kafasında "çıkarım lan ben burdan" dedi kesin.

Yani bu adamın o stada ilk kez gelmesiyle flnda alakası yok. Şu ülkede futbolla ilgilenen herkes bilir. Fenerbahçe stadındanda Galatasaray stadındanda İnönüdende öyle elini kolunu sallayarak çıkıp gidemezsin.

Bilinçli olarak çıktı ordan.

a) Nası delikanlı olduğunu ispatlama adına
b) provoke etmek adına
Mesaj tarihi:
e açıklaması var zaten işte beyaz tv ye mi ne bağlanmış icabında 7 sülalemi de alır öyle çıkarım o stadtan demiş herif. bu adamın amacının ne olduğundan şüphesi olan mı var hala?
Mesaj tarihi:
@toggie

Adamın çıktığı nokta Maç çıkışı Fenerbahçelilerin toplandığı nokta.

Maç bittikten 1 saat sonra bile orda 100-200 kişilik taraftar grupları görürsün. Akla mantığa sığar bi davranış değil ordan çıkmak.

Hadi çıktın diyelim bin arabana git. Orda basın açıklaması yapmak. Yok ona buna giydirmek. Taraftarla muhattab olmak. Bunlar neyin kafası ?
Mesaj tarihi:
İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri:
"Arabaya bindik ve basın mesubu arkadaşlarla konuşurken hakemi nasıl satın aldın dediler. Arabaya bindik ve arabayı garajı çektik, kepenk de kapandı. İçeride yine bir kargaşa çıktı. Emniyet müdürü arkadaş benim yeğenime yumruk attı ve provoke etti."
"BANA BİLGİ VERİLMEDİ"
"Suat Ekici diye emniyet müdürü arkadaş maçtan sorumlu olduğunu söyledi ve olay çıkması durmunda beni araması gerektiğini söyledi. Polisin böyle olaylarla karşılaşmasını istemem, bana hiçbir bilgi verilmedi şuradan çık diye. Benim Fenerbahçe taraftarıyla problemim olamaz ki, herkesle oturuyorum çay içiyorum, fotoğraf çektiriyorum. Ben olay çıkmasını istemem ki."
"SÜLALEMİ ÇAĞIRIP ÇIKARIM"
"Biz terörist değiliz, burası benim vatanım sitediğim gibi çıkarım. Bana çıkabilseydin niye çıkamadın dedi müdür yardımcısı. Dedim sen çek polsini. Ben çağırırım 7 sülalemi çıkarım buradan. Fenerbahçeli akrabalarımı çağırırım. Bizim protokolde hiçbir problemimiz olmadı, Kimse bir şey demedi bir şey. Ben bilseydim olay çıkacağını sabaha kadar statta beklerdim. Bana çıkmamam gerektiği konusunda hiç kimse bir şey demedi. Bana kimse dur demedi. Ben orada 1 kişinin burnunun kanamasını istemem. Bu olayları provoke eden emniyet müdür yardımcısı. Arkadaşlarımızla münakaşa etti."
"3-5 ÇAPULCUNUN YAPTIĞINI..."
"Biz Allah'a inancı olan insanlarız. 3-5 çapulcunun yaptığını biz Fenerbahçe camiasına mal edemeyiz. Fenerbahçe'yi ve Tük futbolunu kirleten insanlara karşı durduk durmaya da devam edeceğiz. Allah'a dua ediyorum Türk futbolu da Fenerbahçe'de bunlardan kurtulsun. Bu olayı organize edenler bunun bedelini öderler."
"Bu pisliğe katlananlar içinde boğulurlar. Bu işin FIFA kanadı da var. Adalet tecelli edecekç Biz hukuki mücadelemizi veriyoruz. Bu namus davasıdır. İnsanın canının koyduğu ve defa ettiği noktadır namus davası."

arabadan nasıl kudurup kudurup fırladığının videosu var, arabaya oturup kapıyı kapattım diyo. ŞOFÖR GÖTÜNDEN ÇEKİYO LAN çıkmasın arabadan diye auehauehauheu
Mesaj tarihi:
abi olay büyük bir olay değil,provokasyon dediğin ülkeyi sallayacak olaya denir.burada başkanın aracını görüp gaza gelen zırtapozlar var olay o bence.hırsla kaybedilen bir maçtan sonra orada akhisar başkanında görse saldıracak adamlar vardır.
  • Yeni Oluştur...