yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yukarıda fransızca klavyeye küfür ettim mesela çözüm o değil sanırım bu insnaların klavyesi bile farklı olsun diye kasılmış. Q'da A var falan. lanet millet.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi hayir klavye degil correctionu fransizca yapacaksin asfg
haydari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 + r tuşuna basınız açılan yere charmap yazıp enter a basınız. seçiniz beğeniniz. ayrıca alt tuşu basılı iken 0226 ile mesela â bu harf çıkar. bu da charmap de yazar zaten. tuş vuruşu diye
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 zamanında internet cafelerde cs oynarken az mı çilesini çektik o tuşun
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Arma said: hangi yerine kangı demiş işte. aksan var orda. kangı. Direk "hangi" okudum
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 "kangı" öztürkçe zaten. ünlü uyumlarına da uyuyor, zamanla değişip "hangi" haline gelmiş, cahiller sizi
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Fly said: abi hayir klavye degil correctionu fransizca yapacaksin asfg abi yabancısıyım buraların bilemedim eyvole
Öne çıkan mesajlar