Draven Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Dariel ve benim ustunde nerdeyse iki ay calismalarin sonunda yaptigimiz sarkiyi gururla sunuyoruz. Oyle birseyki, sarkinin apayri bir sihiri var. Her ses dalgasininin her biti Istanbul ve Londra arasinda kilometrelerce gezide bulundu, o yuzden bizim icinde ayri bir degeri var. Ilk olmasada nadir uluslar arasi gruplardan biriyiz :) Ister burda (sag click, save)Her Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 2 ay boyunca yapımını aşama aşama Dariel sayesinde takip ettim. ilk introsu durur ben de bu şarkının. :) Dariel ve Draven ikisi de çok yetenekli müzisyenler, e tabi ikisinin zekası birleşince böle güzel bir parça ortaya çıkıyor. Tebrikler beyler..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sanirim save olayi angelfire'in direct linking'e nanik cekmesi yuzunden calismiyor (yani 10.2 kb lik ise aramayan bi dosyayi sarki diye bize yutturmaya calismiosaniz :P) ama bilgisayar yukleyemesem de browser uzerinden dinledim hos bir calisma olmus[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN! [Bu mesaj HellHound tarafından 13 Aralık 2004 05:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Download Accelerator kullanıyorsanız eğer, tıklayınca linke direk başlıyor downloada..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Nalçak draven, hani sarki biter bitmez bana yolliycaktin? Neyyyse, bi ara msn den kulaklarini cekerim artik... heheheh Saka bi yana, uzerindeki o kadar emek hic bosa gitmemis. Oldukca cici bi calisma. Tebrikler gercekten. Yani uzun lafin kisasi; *! Tempo tutar* daha, daha, daha, daha, daha![signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bana sölemek yok tabi .. küstüm :([signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Sag click, save as yapin beyeler bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 güzel olmuş[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 insan deil bunlar[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 heyecan ve merakla indiriyorum. direk yorum koyarım.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 vay, süper :) ilk 30 saniye olmamış onun dışında süper böle tam bi ambience olmuş baya iyi oyun müziği olur bundan eheh :D[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bu arada gezide bulundu falan demişin hikayesi nedir şarkının nasıl bulundu nedir ne değildir? Şimdi şarkı yüklendi çok güzel bi yapım olmuş.tebrik ederim[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 gelsin yorumlar gelsin. herkesten farkli birsey geliyo. bazilari sirf basini begeniyor, bazilari mesela arcane begenmiyo. ama ne olursa olsun her turlu feedback iyidir. daha cok yorum, daha cok yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hmm, metal bişiler yapsanız böle beyin patlatan, gecenin bi yarısında çalınırsa komşulara küfür ettirten bişiy :P :rock: *!ouch tamam vurma* tmm atmosfer müziği de olur eheh[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Parçanın gezip durması şöyle, ben istanbul da oturuyorum draven londra da, o bir kısım kaydedip bana yolladı ben bi kısım kaydedip ona yolladım. Geceleri birkaç saatlik kafa yormalar sonucunda çıkanları birbirimize msn den atıp durduk. Aradan eledik ettik ortaya bu çıktı.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 güzel olmuş hele ki tam olarak biraraya gelmediğinizi sayarsak baya iyi olmuş. tam adventure oyunlarına müzik olacak cinsten..filmlerde de olabilir.. tebrikler yendien[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Harbi çok kral olmus , helal olsun :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Arcane'in dediği gibi güzel bi metal de olabilirdi tabi :) yeniden çok güzel olmuş. inşallah örnek olur ve paticikte müzisyenler kendi yapımlarını koymaya başlarlar[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 arcane öl bir zahmet ya.. dangıdı dangıdı müziğine koş sen hey yarabbi.. Dariven'e başarılar diliyorum, gayet güzel olmuş.. :) bazı yerlerde atmosfer hafif dağılır gibi oluyor gerçi, üstüste yankılansa oralarda daha hoş bir ambiyans olabilirmiş sanki.. (öeh ne de çok anlarmışım ben, neyse yani) obsidian'da çalışın belki daha dişe dokunur birilerini tutmamışlardır.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Güzel olmuşta bazı yerlerde tuhaflıklar var Bişey sorucam şu keman yada viyola herneyse arkada bi ses varya,onu nasıl yapıyorsunuz? Bunu yapan bi program aradım da düzgün bişey bulamadım :([signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 13 Aralık 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 dariel agzindan cikariyo o sesleri :-P triton denen bi keyboard var onla yapti butun synthleri, yani program degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ya bug gibi adamsın burada bile obsidian a laf atmışsın ehe, tanrı sana rpg anlayışı versin, amin. Draven abi şu S.A.M. e bi radyo cingılı yapın valla sefil takılmasın heheh.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Pek bu tür şeyler dinlemediğimden sarmadıysada hoş olmuş tabi böyle kafa yormuycak güzel bişey olmuş[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yanlız olduğumu birkez daha hatırlattı bana. Bir de sert ve slow bir vokal ayarlasanız kalın sesli arada girse mükemmel olacak. Böyle de süper.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 gusel gusel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar