serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mazda 2 güzel ama bana çok pahalı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bu seatlarda tsi ile tfsi arasindaki fark sadece tsi larda turbo'ya ek olarak kompressor olmasi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 tf ler eski motro serilerinde var zaten daha çok yakması farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 senko said: bu seatlarda tsi ile tfsi arasindaki fark sadece tsi larda turbo'ya ek olarak kompressor olmasi mi? eskiden oyleydi, bi suredir onlar da karisti. Daha net bilgi icin motor kodunu ogrenip onu karsilastirmak gerekiyor vw grubunda. motor kodu kaput altinda radyator ustunde, bagajda stepne bolumunun ustunde, bazen nadiren surucu tarafi kapi icinde ve ruhsatta yazar. orn. 1.2tsi lar CBZA, CBZB, CBZC kodlariyla gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Alabileceğin en iyi marka o fiyatlarda seat oluyo ya. Fiyatlar gerçekten makul seviyelerde. 2011-2012 Seat Leon 1.4tsi bulursun rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Istanbulda ısen Bugun haberı gelen ılk sahıbınden Audı A3 ,tek kapı ,1,6 2008 model 66,000 de ,otomatık , sadece on tampon degısmıs boya yok degısen yok .Servısden başka yere gıtmemıs Arac var dusunursen ozel den konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hangi 1.6 o? tsi 1.6? yoksa 1.6 TDI mi? TSI ise, bir de o dandirik tiptronic ten varsa, oooooh tadindan yenmez. yuruyen cop kamyonu. utanmadi vw audi kasasi altinda 15 sene oncesinin golfunu satmaya. allahtan artik satilmiyor o motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Namessar orda fsi demek istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 3 kere baştan okudum me mesajı yanlış mı anladım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Arac bana gelmedı daha , buyuk ıhtımal 1 hafta sonra .(ruhsat sahıbı kalbur ustu para ıstıyor dedıgım fıyata vermedı sımdılık gazete ılanı felan denıycek ) Dedıgıne gore 1,6 duz . cop kamyonu dedıgın den . heuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Selam, Ya bildiğin 1.6 8V motor ise!!! Daha dehşet verici olurdu :P 1.6TSI denilince 'Lann ben birşey mi atladım :S' oldum bir an. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 KHaRoN said: Namessar orda fsi demek istedi aslinda ne demek istedigimi ben de anlamis degilim. 8v 1.6 ile fsi i, onunla da tsi i karistirmisim. ucmus gitmis olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 edit. (moderator okur ne editlenmis diye artik, tesvik etmeyelim gencleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Selam, O şekilde araç kullanmadığın sürece sıkıntı yok :) Ama çıkıp da ödediğin hesabın fişini/faturasını/şeyini falan koyarsan o zaman mod kızabilir fsdhgfdsh Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Namessar said: KHaRoN said: Namessar orda fsi demek istedi aslinda ne demek istedigimi ben de anlamis degilim. 8v 1.6 ile fsi i, onunla da tsi i karistirmisim. ucmus gitmis olay. 8v 1.6 ile fsi ayni derecede rezalet olduklari icin problem yok , bence hala haklisin. sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Selam, FSI logosu var ama diğerinde... +3 morale bonus o kafadan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ya bu hyundai coupe'lar cok mu apaci isi? muhtemelen 1.2 veya 1.4 tsi leon alicama ama bu hyundai fx'lerin de gorunumleri super :) hos arac coupe ama bildigin aile arabasi motoru var, ahim sahim bir performansi yok, ama gorunum super oldum olasi coupe spor gorunumlu araba istiyorum zaten, bunu alirsam buyuk ihtimalle leon gibi 1-2 icinde de satmam. kullanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ikinci jenerasyonu turkiye de bulunuyor mu ki? meraktan soruyorum. zira ilk jenerasyonun sohreti "tempra yi hyundai coupe a upgrade edecegim" adamlari yuzunden o kadar "apache" arabasi moduna ulasmisti ki, ikinci jenerasyon satabildiler mi merak ediyorum. eger sayica az ise pahalidir muhtemelen ikinci eli. not: baktim sahibinden e, girla varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bir de hyundai lerin ikinci eli yamultan kasa goruntusu konusundaki tipik hatasi bu arabada da mevcut kasa bakimindan. aslinda iki jenerasyon var, ancak tum forumlar vs 4 jenerasyon olarak yaziyor arabayi. zira makyaj yapiyoruz diye arabanin tipini tumden degistirip durduklarindan makyaj makyaj olmuyor hyundailerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Namessar said: ikinci jenerasyonu turkiye de bulunuyor mu ki? meraktan soruyorum. zira ilk jenerasyonun sohreti "tempra yi hyundai coupe a upgrade edecegim" adamlari yuzunden o kadar "apache" arabasi moduna ulasmisti ki, ikinci jenerasyon satabildiler mi merak ediyorum. eger sayica az ise pahalidir muhtemelen ikinci eli. not: baktim sahibinden e, girla varmis. ikinci jenerasyon dedigin 2007 sonrasi kasa mi? yoksa genesis'leri mi diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi hani uzun uzun aciklamak isterdim ama, zamanim yok. H coupe alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 senko said: Namessar said: ikinci jenerasyonu turkiye de bulunuyor mu ki? meraktan soruyorum. zira ilk jenerasyonun sohreti "tempra yi hyundai coupe a upgrade edecegim" adamlari yuzunden o kadar "apache" arabasi moduna ulasmisti ki, ikinci jenerasyon satabildiler mi merak ediyorum. eger sayica az ise pahalidir muhtemelen ikinci eli. not: baktim sahibinden e, girla varmis. ikinci jenerasyon dedigin 2007 sonrasi kasa mi? yoksa genesis'leri mi diyorsun. 2002=2008 arasindakilerin tamami ikinci jenerasyon oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arap geah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Selam, Hyundai... hani ağzıyla kuş tutsa misali... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yeni i30 guzel ornegin. donanim, oyuncaklar falan iyi. kalitesiz de durmuyor oyle. sevdim ben. ama her kasa degisikliginde arabalarini bambaska bir hale getirmekten bir vazgecemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar