Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba akıl verin :)

senko

Öne çıkan mesajlar

senko said:

bu seatlarda tsi ile tfsi arasindaki fark sadece tsi larda turbo'ya ek olarak kompressor olmasi mi?

eskiden oyleydi, bi suredir onlar da karisti. Daha net bilgi icin motor kodunu ogrenip onu karsilastirmak gerekiyor vw grubunda. motor kodu kaput altinda radyator ustunde, bagajda stepne bolumunun ustunde, bazen nadiren surucu tarafi kapi icinde ve ruhsatta yazar.

orn. 1.2tsi lar CBZA, CBZB, CBZC kodlariyla gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya bu hyundai coupe'lar cok mu apaci isi?

muhtemelen 1.2 veya 1.4 tsi leon alicama ama bu hyundai fx'lerin de gorunumleri super :)

hos arac coupe ama bildigin aile arabasi motoru var, ahim sahim bir performansi yok, ama gorunum super
oldum olasi coupe spor gorunumlu araba istiyorum zaten, bunu alirsam buyuk ihtimalle leon gibi 1-2 icinde de satmam. kullanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci jenerasyonu turkiye de bulunuyor mu ki? meraktan soruyorum. zira ilk jenerasyonun sohreti "tempra yi hyundai coupe a upgrade edecegim" adamlari yuzunden o kadar "apache" arabasi moduna ulasmisti ki, ikinci jenerasyon satabildiler mi merak ediyorum. eger sayica az ise pahalidir muhtemelen ikinci eli.

not: baktim sahibinden e, girla varmis.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de hyundai lerin ikinci eli yamultan kasa goruntusu konusundaki tipik hatasi bu arabada da mevcut kasa bakimindan. aslinda iki jenerasyon var, ancak tum forumlar vs 4 jenerasyon olarak yaziyor arabayi. zira makyaj yapiyoruz diye arabanin tipini tumden degistirip durduklarindan makyaj makyaj olmuyor hyundailerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

ikinci jenerasyonu turkiye de bulunuyor mu ki? meraktan soruyorum. zira ilk jenerasyonun sohreti "tempra yi hyundai coupe a upgrade edecegim" adamlari yuzunden o kadar "apache" arabasi moduna ulasmisti ki, ikinci jenerasyon satabildiler mi merak ediyorum. eger sayica az ise pahalidir muhtemelen ikinci eli.

ikinci jenerasyon dedigin 2007 sonrasi kasa mi?

yoksa genesis'leri mi diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Namessar said:

ikinci jenerasyon dedigin 2007 sonrasi kasa mi?

yoksa genesis'leri mi diyorsun.

2002=2008 arasindakilerin tamami ikinci jenerasyon oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...