KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Tamam kabul eve de tek türk alliance şeysi kötü. fakat ben diyorumki, bizde güzel PVP ciler var gelin SCL e girelim. Hem sisi de, hem de bence bize uygun. Mete, aluriel hop nedionuz? alliance olmaz da takımdamı cıkmaz yahu?
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bana uyar aslında ama öyle full s.a a.s tayfa dolarsa satarım direk
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Aluriel said: şalom diyen olursa da satarım bebeyim ozaman tamam bi takım yapalım aksama konusak merkezde.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 TEST/RAZOR we başka birkaç alliance dan oluşacak akrma bir takımımız var. Katılmak isterseniz bi pm atın (PS: English is a MUST )
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Daha baslamadan kurallar kurallar arkadasbiz barbar bir toplumuz huyumuz kural cignemek zaten :)
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 RAZOR/TEST lol almayım ben, size başarılar :)
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 SIKYAHONAW said: RAZOR/TEST lol almayım ben, size başarılar :) lol beğenmedi akradaş =) l33t pvp ne devam et madem
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Sırf Türk olsa hadi bir orjinalliği olurda, yabancılarla zaten pvp yapıyoruz istediğimiz zaman.
Öne çıkan mesajlar