Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tofaŞ ŞAHİN radyatörÜ kaç litre su alır?

tyler_gs

Öne çıkan mesajlar

BEN yaklasık olarak olctum tabi bu sadece radyatorun icii heralde radyatorun alt tıpasını actıım da bosalan su yu yen,lemek icin makismum 4 lt kullandım yani sole diim 3.5 4 lt sadece ondeki sogutucu kısmımı bunun 7 lt neresi alacak? nette arastırdım herangi bi bilgi yok arabanızın kullanım klavuzu varsa marka model ve hacim yazarmısınız isimdidden thanks
Sosyal ağlarda paylaş

radyatorun ne kadar su aldigi belki de su yuzden yazmiyodur, radyatorler tamamen su ile doldurulur cunku, hangi arac oldugu farketmez sonucta kapaga kadar doldurursun bi de yedek deposu vardir onu da doldurursun ki bahsettigin motor icindeki suyun da bir kisminin eksilmis olabilecegini hesaplayarak

hatta 1 fgun o sekilde calistiktan sonra yine acar yedek deposunu kontrol edersin eksikse tamalarsin, eger bir kacak yoksa tekrar bakmana da gerek kalmaz suyu tamamen yenilemis olursun boylece[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

tamam sorunu anlayabilecek kadar Türkçe bilgimiz var ama ben de diyorum ki bu bilgi ne işine yarayacak?

size ne ben kaç litre aldığını merak ediyorum diyosan eyvallah, bilen olmadığı verilmeyen cevaplardan belli diyebiliriz

ama sorunun amacı içine koyacağın su ise, yukarıda dediğim gibi tamamıyla su ile doldurulur radyatörler, hatta yedek deposu varsa o da doldurulur, bu kadar basit[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mino, 07 Aralık 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
Tofaş şahin kitapçığı yok ki elimizde bilelim... :)
Bizim aracın 7,8 litre (Alfa 145 1.7)
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Aralık 2004 09:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
prozzak, 07 Aralık 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
radyatör suyunun yedek deposu yoktur yauw war mıdır?

mesela şahin, doğanda yedek su deposu var. bizim mazda 626 da var 323 lerdede var. Ama arkadaşın Uno'da yok.
modele göre değişiyor.[signature][hline]i love this game!
Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...