tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 BEN yaklasık olarak olctum tabi bu sadece radyatorun icii heralde radyatorun alt tıpasını actıım da bosalan su yu yen,lemek icin makismum 4 lt kullandım yani sole diim 3.5 4 lt sadece ondeki sogutucu kısmımı bunun 7 lt neresi alacak? nette arastırdım herangi bi bilgi yok arabanızın kullanım klavuzu varsa marka model ve hacim yazarmısınız isimdidden thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eh motorun icin de de kalmaz mı su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 radyatorun ne kadar su aldigi belki de su yuzden yazmiyodur, radyatorler tamamen su ile doldurulur cunku, hangi arac oldugu farketmez sonucta kapaga kadar doldurursun bi de yedek deposu vardir onu da doldurursun ki bahsettigin motor icindeki suyun da bir kisminin eksilmis olabilecegini hesaplayarak hatta 1 fgun o sekilde calistiktan sonra yine acar yedek deposunu kontrol edersin eksikse tamalarsin, eger bir kacak yoksa tekrar bakmana da gerek kalmaz suyu tamamen yenilemis olursun boylece[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 benim sorum o deil tam olarak su model su kadar su alır diecbilecek kadar bilgisi olan yok mu bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 tamam sorunu anlayabilecek kadar Türkçe bilgimiz var ama ben de diyorum ki bu bilgi ne işine yarayacak? size ne ben kaç litre aldığını merak ediyorum diyosan eyvallah, bilen olmadığı verilmeyen cevaplardan belli diyebiliriz ama sorunun amacı içine koyacağın su ise, yukarıda dediğim gibi tamamıyla su ile doldurulur radyatörler, hatta yedek deposu varsa o da doldurulur, bu kadar basit[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 radyatör suyunun yedek deposu yoktur yauw war mıdır?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 benim kullandığım birkaç araçta vardı, hepsinde var mıdır ya da olmalıdır bilmiyorum ama[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Tofaş şahin kitapçığı yok ki elimizde bilelim... :) Bizim aracın 7,8 litre (Alfa 145 1.7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ustayla konuştm bizim, 5 litre alır dedi fazlasını da atarmış. motor hacmine göre azalıp artarmış . 7.8 litre çok yauw emin misin?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 prozzak o bizim araba için... Her aracın değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 anladm onu da gene çokmuş :D kaç motor sizin araba merak ettm?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 1.7 motor... 1712cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 marka?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Mino, 07 Aralık 2004 19:00 tarihinde demiş ki: Tofaş şahin kitapçığı yok ki elimizde bilelim... :) Bizim aracın 7,8 litre (Alfa 145 1.7) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Aralık 2004 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ok[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: prozzak, 07 Aralık 2004 17:07 tarihinde demiş ki: radyatör suyunun yedek deposu yoktur yauw war mıdır? mesela şahin, doğanda yedek su deposu var. bizim mazda 626 da var 323 lerdede var. Ama arkadaşın Uno'da yok. modele göre değişiyor.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar