fizban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hayir sadece aptallar windows mobile phone, android, ios veya symbian kullanir. fizbOS kullanmaniz gerek zekiyseniz yoksa iq'nuz tek haneli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kanuni said: birbirimizi kullanarak aslinda her os un veya aletin kullanici secimi oldugunu ve bunun ne kullaniciyi nede aletleri yermek icin kullanilabilecegini gostermis olduk. Abi aslinda hem kullaniciyi hem aletleri yereriz ya niye yermeyelim. Kullanici hakkini veriyorsa aletin , adam gibi bilincli bi tuketiciyse ztn aldirmaz. Fanboylarda artik bi zahmet benchmarklarla konusmayi kesip gercekten mobil bi cihaz icin konusulmasi gereken seyleri konusur, konusamiyorsa da susar. Yani insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ben mesela iphone u rootladim bootcampden fizbOS kullaniyorum. Fiz store un biraz daha ilgiye ihtiyaci var, onun dsinda cok memnunum. Tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ahaha googled fizbOS /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yapmayın çocuklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 L_Zero said: android alan insanların, ne yaptığını bilmeyen salaklar oluşu. ha ios alanlar değil demmiyorum ama androidde bu istisnasız böyle. lafım meclisten dışarı elbet, hani patidir eyvallah aklı başındadır ama neden uğraşıyorsunuz bunu hala merak ediyorum? symbian kadar bile stabil olmayan bir sistemden bahsediyoruz şurada. nedir nokia hissesi aldında paran kı battı steve jobsun yiğeni misin problem nedir kaplan anlat bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Android satmak icin 1 saat ugrasip 30 lira kazaniyorlarmis, iphone satarken ugrasmadan 5 katini kazaniyorlar. Telefoncular dargin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Topicin bokunu cikarmissiniz. Saka yollu bile olsa hakaret yasak. Hele bir telefon kullanıcı grubuna hakaret etmek hepten yasak. Şimdilik sadece kilitliyorum, konuyu adam gibi tartisacaksanjz tekrar açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar