Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 varsa YEMEKSEPETI yazıp 6666'a gönderirse gelen şifreyide bana verirse süper olur acıktım indirimli menü yemek istiyorum ^^ edit: mesaj gönderimi ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 heh vay anasını neler var ya böyle hizmetleri bilmiyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 var ama evde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok mu yahu çok acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 vermeyin lan şuna bişey, az parası gitsin yeter beleşe yaşadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi o sadece üniversite kampusleri için gecerli, eve söylerken olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 tamam beyler sakin. buldum bir şifre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 applev0dka said: abi o sadece üniversite kampusleri için gecerli, eve söylerken olmuyor yok abi bildiğin geliyor iş yerime mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 hadi ya, ben yanlıs biliyorum o zaman, sadece kampüste geçerli diye biliyordum, peki her ne yersen ye oluyor mu, belirli menüler mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok sadece belirli restoran ve menülerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar