Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

307 cc mi? Type-R mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar öncelikle hemen type-r daha hızlı fark atar vb.. olaylara girmeyin lütfen :D Kısaca olayı özetlemek gerekirse. Allah'ın izniyle yaza araba alıcam ve peugeot 307 cc almayı düşünüyorum ve 307cc nin dış görünüşü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Type-R'ın dış görünüşü de hoş ve performansı daha yüksek olduğunu duydum. Ancak hız meraklısı değilim ve sağa sola sarmak kalkış yapmak filan gibi düşüncelerim yok efendi gibi kullanıcam arabayı. Sizce hangisini almalıyım? Ve neden? Her iki seçimden sonra karşılaşabileceğim zorluklar / avantajlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Mesaj tarihi:
o zaman 307cc yi öneririm.. ama yine de araştır çünkü 307 lerin normal modelleri çok sorunlu ve şikayetlerle dolu. Peugeot nun başını baya ağrttı geçtiğimiz senelerde..
fakat akılları başlarına gelmiş tamamiyle farklı bi konsepte hazırlamış olabilirler. o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin tabi.. ama performans ve motor kalitesi (hatta işçilik) açısından type - r ile uzaktan ya da yakından hiç bir alakasının olmasını bekleme :)
o fiyatlarda düşündğün başka modeller yok mu hiç ?

bence bu ikisinde sıkışma
Mesaj tarihi:
şahsen ben olsam peugeot 106 gti alırım.gerçi bu arabanın sıfırını alman olanaksız.yapılan eleştiriler sonucu bukadar hızlı bir arabanın fabrika üretimi durduruldu.yani gti tipinin üretimi durduruldu.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
Fistan: ikisinden birini almayı düşünüyorum ama benzer fiyata önerebilecekleriniz varsa resim göstererek önerebilirseniz sevinirim.

ayrıca dış görünüş olarak bencede cc ama diyelim cc yi aldım ne gibi zorlukları olur bana? Veya aynı şekilde type-R ı bu konularda detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Mesaj tarihi:
Ayrıca ilk etapta sadece 307 cc düşünüyodum fakat abim yüksek ihtimalle beğenmeyip "ne lan bu böyle karı arabası" diyeceği için type-R'ıda alternatif olarak düşünmeye başladım :D[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
onlarda 307cc yi al derim fakat fistanın gösterdiğiğde bayaa iii 147 GTA hem performans hemde şıklık var arabada

edit:307cc ye iç(motor) modifie de yapmak ta iidir bence

[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...

[Bu mesaj YSidiousY tarafından 29 Kasım 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birincisi tam 1.5 sene 307cc yi bekledim ve sana tek diyebilecegim hayal kirikligi.

Megane CC geliyor iki ay icin 307 den daha guzel tipi var ve daha ucuz olucak en onemlisi dizel motor secenegide var. Bence ona bak.

Simdi sen ne alicaksin dersen
ben su an Volvo S40 t4 sahibiyim ve bu kadar hizli bir arabadan sonra 307 bana kagni gibi geldi o yuzden

Bence yeni S40 larin t5 versiyonunada bak.

Son olarak hic bir sekilde o para o 307cc ye degmez haberin olsun. Sana tavsiyem hazirana kadar cikicakmi bilmiyorum ama sanirim agustosta cikicak yeni 3 serisine bir bakman bmw nin
illede karizma diyorsan.(varmi babayigit peugeot bmw den karizmadir demeye:) )
Mesaj tarihi:
şöyle düşünürsek 307 cc günlük moda olan bi araba. 206 cc de ilk çıktığında herkes bakıyodu ama şimdi kimse yüzüne bakmıyor.

eğer 1-2 sene kullanıcam sonrasında banane dersen sorun yok.

3-4 sene kullanıcam dersen type-r derim. hem standart görünüş/performans olarak oldukça tatmin edici, hemde çeşitli modifiyelere açık. sadece honda lara özel çalışan atölyeler olduğunu duymuştum[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
skyline'nın Type-R 'ı yok.
Type-R honda'nın ve amerikada acura'nın spor modellerini tanımlamak için kullandığı bi terim.

ayrıca tartışma götürmez honda civic.

307 CC'yi anca çok beğeniyosan ve honda 'yı hiç beğnmiyosan al.yoksa yani böyle bi karşılaştırma bile pek eşit olmuyor.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.

[Bu mesaj Ra_d tarafından 29 Kasım 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 29 Kasım 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
Baggio Nissan 350Z geliyor Türkiye'ye Skyline a rakip :)
Skyline türkiyede varmı?type-r olanı? ya da sen hangi ülkedesin :P

bu arada 350Z türkiyede var geçen 4. Leventte gördüm 2 kez gördğm bende hayatım da.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi hız meraklısı değilim dış görünüşe ve elimde patlamamasına önem veriyorum. Anladığım kadarıyla cc nin büyük bir sorunu yok. (olsa değinen çıkardı heralde)
Ayrıca arabayı 1 veya 2 sene kullanmayı düşünüyorum daha sonra değiştiricem. İlk arabam olucak bunda piştikten sonra artık daha canavar bişey almayı düşünüyorum.
Herkese önerileri için teşekkür ederim.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...