yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şarkı sözleri dingin vokal ve müziğiyle öne çıkıyolar. kimi şarkıları direkt absürd ve pek hoş. bence dinlenmeliler.
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hmmm şunu sevdim. başlığı gördükten sonra youtube daki en çok izlenen kliplerini açtım. bu şarkıydı. sevdim. diğerlerini de deniycem.
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sene 2013 olmuş hala open chord'larla şarkı yapıp meşhur olunabiliyor. yeter ya
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 cnm ya yhesinler egosu yüksek bi grup biraz, egosu yüksek insanlar sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla. kendinizi bırakın gidin baya keyifli laflar. ordan oraya götürüyor. yüksek egonun ilacı da bende sdfgB)-
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 "poşet çaylara karşı bu savaşta demliklerin safındayım." ay kağaaan. gündelik hayatın naif yönlerini liriklerine ne kadar da güzel yansıtıyorsuuğn. kadıköy ruhu var sizde kağaan. şöyle kargada, dunia'da kemik çerçeve gözlüklü kızlar yerde bağdaş kurup size salınarak eşlik etmeli. depresyon hırkalı çocuklar kadıköy sound, modern sanat, yalnızlık ve basit şeyler konulu konuşmalar yapmalı buğulu bir ses tonu ile.
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 dedi bozkırın wannabe akademisyeni :/
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 alt kültürden gelen birine hiç yakışmıyor böyle steryotip inşaları be.
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 diaboliq said: hmmm şunu sevdim. başlığı gördükten sonra youtube daki en çok izlenen kliplerini açtım. bu şarkıydı. sevdim. diğerlerini de deniycem. rp50 görünce dinleyesim bile gelmedi. rp50 ile yaptığın müzik ne kadar iyi olabilir ya
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bel altına vurmada moncici işin iyice suyunu çıkardığı için bu tartışmadan kendimi galip çıkartıyorum.:)o
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/11/Eating-Popcorn-Soda.gif
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 tebrikler de, ben grupla ilgili yazarken eşşek gibi ad hominem yapmana ne diyeceğiz? yeğenin falan mı oluyor kağan?
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yok abi bi de işin sonunu stereotype'e getirmen oksimoron olmadı mı baştan aşağı stereotype tanımı kasan biri olarak. yeterince hırslanmış olsaydım diğer başlıklardaki örneklerini de çıkarırdım da, uğraşmam:)o değişik bir müzik işte. ben alternatif imaj kasarak piyasadan pay almaya çalıştıklarını pek düşünmüyorum. samimi ve özgün işlerin de desteklenmesi lazım.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 moncici said: sene 2013 olmuş hala open chord'larla şarkı yapıp meşhur olunabiliyor. yeter ya http://i.imgur.com/cQAPs4H.jpg
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yav said: yok abi bi de işin sonunu stereotype'e getirmen oksimoron olmadı mı baştan aşağı stereotype tanımı kasan biri olarak. yeterince hırslanmış olsaydım diğer başlıklardaki örneklerini de çıkarırdım da, uğraşmam:)o değişik bir müzik işte. ben alternatif imaj kasarak piyasadan pay almaya çalıştıklarını pek düşünmüyorum. samimi ve özgün işlerin de desteklenmesi lazım. steryotip iyidir ama doğru ellerde. sadece laf koymak için yapılınca alt kültürün savurduğu küfürlerden bir farkı olmuyor yani. neyse uzatmıyorum biraz düşünürsen saçma sapan bir tepki verdiğini anlarsın zaten. şu dangalak grup için yaptığın şeye bak
Fly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 tam oyleyse sizin eve gidelim burkay ozancan bongonu calmak icin sabirsizlaniyorum muzigi
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 doğru eller = benim ellerim! küstahlığı da zararlı bir şey. bence dikkat et sen moncicicim.
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu grup en azından böyle kaliteli aşağılamaları hak ediyor^^
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aa müzik bölümündeymiş bi an garbage sandım
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 tevazu iki kere övülme isteğidir yavcığım. mütevaziyim egom yok cart curt diyenden korkacaksın şu hayatta.
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 haklısın. özeleştri diye kenara not edeyim ama çok da ilgisi yok konuyla. denge mühim.
Öne çıkan mesajlar