Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzyüzeyken konuşuruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cnm ya yhesinler

egosu yüksek bi grup biraz, egosu yüksek insanlar sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla. kendinizi bırakın gidin baya keyifli laflar. ordan oraya götürüyor.

yüksek egonun ilacı da bende sdfgB)-
Mesaj tarihi:
"poşet çaylara karşı bu savaşta demliklerin safındayım."

ay kağaaan. gündelik hayatın naif yönlerini liriklerine ne kadar da güzel yansıtıyorsuuğn. kadıköy ruhu var sizde kağaan. şöyle kargada, dunia'da kemik çerçeve gözlüklü kızlar yerde bağdaş kurup size salınarak eşlik etmeli. depresyon hırkalı çocuklar kadıköy sound, modern sanat, yalnızlık ve basit şeyler konulu konuşmalar yapmalı buğulu bir ses tonu ile.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

hmmm şunu sevdim.
başlığı gördükten sonra youtube daki en çok izlenen kliplerini açtım. bu şarkıydı. sevdim. diğerlerini de deniycem.

rp50 görünce dinleyesim bile gelmedi.
rp50 ile yaptığın müzik ne kadar iyi olabilir ya
Mesaj tarihi:
yok abi bi de işin sonunu stereotype'e getirmen oksimoron olmadı mı baştan aşağı stereotype tanımı kasan biri olarak. yeterince hırslanmış olsaydım diğer başlıklardaki örneklerini de çıkarırdım da, uğraşmam:)o

değişik bir müzik işte. ben alternatif imaj kasarak piyasadan pay almaya çalıştıklarını pek düşünmüyorum. samimi ve özgün işlerin de desteklenmesi lazım.
Mesaj tarihi:
yav said:

yok abi bi de işin sonunu stereotype'e getirmen oksimoron olmadı mı baştan aşağı stereotype tanımı kasan biri olarak. yeterince hırslanmış olsaydım diğer başlıklardaki örneklerini de çıkarırdım da, uğraşmam:)o

değişik bir müzik işte. ben alternatif imaj kasarak piyasadan pay almaya çalıştıklarını pek düşünmüyorum. samimi ve özgün işlerin de desteklenmesi lazım.

steryotip iyidir ama doğru ellerde. sadece laf koymak için yapılınca alt kültürün savurduğu küfürlerden bir farkı olmuyor yani.

neyse uzatmıyorum biraz düşünürsen saçma sapan bir tepki verdiğini anlarsın zaten. şu dangalak grup için yaptığın şeye bak
  • Yeni Oluştur...