Eno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Lixad bence şansını zorlama. Sinirliysen foruma yazı yazmazsın olur biter. İstediğin şey saçma zaten. Eğer bu oylamanın bir resmiliği varsa (ki yok) yada bu oylama belli bir anket vs olma özelliği gösteriyorsa ve insanlar bunları değerlendirecekse, oylamaya şaibe karıştırmaya çalışmaktan dolayı mahkemeye verilebilirsin. İnsanlar son derece mantıklı bir şekilde kimdir nedir demişler. Sana bir tavsiye. Sinirli oldugun zaman; sinirini sadece sinirlendiğin kişi yada nesneden çıkar. Başkalarından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Har har![hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bu işini görür bende buarada somut birşeyler bulmaya kasiim *!training dummy atar olayyerindne uzaklaşır...*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Abi niye tartismasini yapiosunuz ki adam rica etmis bisi istemis..ters geliyosa yapmassiniz yani bu kadar terslemenin ne manasi war anlamadim ben.[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tersleyen yokki...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Benim isteğim sana göre belki saçma saçmaysa ilgilenmessin dimi?. Sonuçta saçmalamadan olmuyor.[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ama böyle boşvermişlikte olmaz yani...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Saim Katırcıoğlu dururken Eyüpe mi oy vericez? Ben istanbul da otuyorum. Kime yönetirse yönetsin eehueue bnn balçova dan ister kötü yönetsin ister iyi HaHAhAhaHAa!!![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: BabacumMostors, 02 June 2003 00:28 tarihinde demiş ki: ama böyle boşvermişlikte olmaz yani...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 [hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Lixad, 02 June 2003 00:26 tarihinde demiş ki: Benim isteğim sana göre belki saçma saçmaysa ilgilenmessin dimi?. Sonuçta saçmalamadan olmuyor.[hline]Something in your mind? Kesin artık şu "beğenmiyosan okumazsın topici" muhabbetlerini. Public bir ortamda olduğunuzun farkına varın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sen kes be adamı deli etmeyin okumassan okuma demiyorum kardeşim orda forum kurallarına aykırı bir şey yok, public bir ortama yakışmıycak bir şeyde yok, sen ona tepki gösterirsen bende sana tepki gösteririm bilmem bastımı kafan?.[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar