Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak Bir Rica

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en alttakine verecem ben[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Mesaj tarihi:
Zaten şu netteki oyun hani ordu topluon ondaki olayı aşan kişilerin tamamı o olayı yapıo bence[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us

Mesaj tarihi:
bu adam seçilecek olursa düzgün yöneteceğini nereden biliyoruz
balçovayı balçıok ova yapmayacağıunın nasıl garanti edebilirsin?
vatanın cverilemeyecek bir karış topğrağını müthai
tlere peşkeş çekmeyeceğine dair kanıtın varmı?[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
bende karsiyakadayim ama madem istedin veriyim ne isim olur benim oralarla ehueh :D[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo

Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 01 June 2003 23:35 tarihinde demiş ki:
bu adam seçilecek olursa düzgün yöneteceğini nereden biliyoruz
balçovayı balçıok ova yapmayacağıunın nasıl garanti edebilirsin?
vatanın cverilemeyecek bir karış topğrağını müthai
tlere peşkeş çekmeyeceğine dair kanıtın varmı?[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

lol babacum[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
uçdu[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender

the chemicals between us

Mesaj tarihi:
ee yalanmı...
şuursuzca oy vermek feci bir olay
sarhoş oy vermek gibi... ertesi sabah kalktığında sadece başındaki ağrıyı değil gözlerinin önündeki meclisin tablosundan oluşan rahatsızlığı da hissedersin[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
ee yalanmı...
şuursuzca oy vermek feci bir olay
sarhoş oy vermek gibi... ertesi sabah kalktığında sadece başındaki ağrıyı değil gözlerinin önündeki meclisin tablosundan oluşan rahatsızlığı da hissedersin[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
Babacum dikkat edersen bunun doğru olup olmadığını sormamışım eğer mümkünse bir oy RİCA etmişim verip vermemek tamamen senin elinde olan birşey. Tamam geyik yapılırda karşı taraf bu duruma uygunmu?.[hline]Something in your mind?
Mesaj tarihi:
ılgınc[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
eöeee
bana çok fazla bakdın galba babacum abi:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender

the chemicals between us

Mesaj tarihi:
Babacum başkasının fikirlerinden sanane madem hayırlı bir insan olmaıdğını düşünüyorsun oy verme git kardeşim alla alla inan gece gece kaldırmıyor bünyem seni.

Ayrıca sadece basit bir oylama bu kasma kendinmi o kadar.[hline]Something in your mind?
Mesaj tarihi:
ben ne faydalı olduğuna nede olmadığına inanıyorum
ama sende kibarlıkedip Eyüp Bey hakkında ufsak birbilgi verebilirdin değilmi?
mesajlarıma dikkat et o mesajlarda sadece temkinli olmanın verdiği dikkati görürsün[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
Bu attığın şey, "dünyanın 8 harikasını seçioruz oy verin" gibi bişi olsa anlarım da.. Seçim lan bu. ne alaka? Burdan izmirli olmayan birileri oy verse ne anlamı olacak? Sonuçları bişey doğursa ne derinliği olacak? Gece gece...aaa..[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Hay allam ya Gimlicim bir gerçekçiliği olma ihtimali varmı sence internet üzerinden olan böyle bir anketin sadece bir tanıdığım için sizden oy rica ettim bunu tartışmak istemedimki. Derinlik filan boş işler. Sen bari yapma[hline]Something in your mind?
  • Yeni Oluştur...