kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 post mu kasılıyor? neredE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 he yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 KuddusiMavra said: Tori said: Kuddusimavrayı çekemeyenler anten taksın! >:D< bana hareket çekti ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ne post kasması yav?arkadaşlar yazmışlar bir şeyler bana,ben de onlara duyduğum saygı icabı tek tek cevap yazıyorum. tori,hareket yok yahu,aşkolsun,ne hareketi? edit: yahu şimdi fark ettim!!!finger smiley diyor!!!e ben onu hep 2 eli yana açmış uyuz uyuz gülen smiley sanıyordum?!?!? vallahi özür dilerim tori kardeş,kasten yapılmış bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 KuddusiMavra said: serjuhan said: Şu yoruma da ben hastayım. Adam iyi olsa burada olmazdı. Adam bir şey yapmadı öyle mi? Maçı izlemeden konuşuyorsun yine. iki günde sattınız mı olm fatih terim'i? takımı kuran terim,1 hafta önce stadyumda imparator imparator diye bağıran da sizsiniz...ne oldu, geldi 1 maçta beraberliği kurtardı diye Mancini'yi yere göğe sığdıramıyorsunuz? bari 3 ay bekleseydiniz bunları yazıp söylemek için. fatih terimi günahım kadar sevmem ama biraz vefa duygusu olması lazım arkadaşlar. vallah ben bağırmadım, kurduğu takımlarda ortada, bir ilk kurduğu takım var o kadar, orada da, hagi, popescu, tafarel yönetim, gerisi de, genç ve ümit takımlardan ekiple yaptığı işler ayrıcaya drogbaya 10 senelik sözleşme önereceklermiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Takimi drogbanin ustune yapsinlar. Ben olsam yapardim, tek ise yarayan o var cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sabah radyoda duydum, 10 senelik sözleşme ne yaparsan yap demişler, ister oyna, ister gez... oda sıcak bakıyormuş, ya adam ülkesinde çok seviliyor, buraya bir şekilde bağlansa oradan gençleri getirse falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Rewendor said: Ufak bir bilgi, Drogba'nın para için gelip gitme diye bir olayı yok. Aldığı paranın bile 200-300k kadarını kendine kullanıp geri kalanını Afrika'ya bağışlıyor. Adam 1 milyon da alsa 10 milyon da alsa kendisine bir şey farketmiyor yani. para için gelip gelmemenin karsı argümanı bu olmaz hatta ne kadar cok alabiliyorsam daha iyi bile diyor olabilir hatta ne kadar cok futbol oynarsam o kadar cok yardım edebilirim diyor da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 1-2 sene daha oynayıp futbol direktörü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 10 sene daha oynayip kartlastiktan sonra kale diregi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 juventus deplasmaninda 1 gol, 1 asist yapmis adam hakkinda ne konusuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şans onlar, 47 yaşında işe yaramaz ihtiyar drogba. ismi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Drogba 35 yaşında falan sanırım , forvet oynuyor adam. Varımı yoğumu satar bahsine girerim ki 50 yaşında bile bu adam , bırak forveti , sabrinin bütün hayatında olabileceğinden daha iyi bir sağ bek oynar. Rastgele orayı dedim , hangi pozisyon olursa olsun. Bu takımda kaç yaşına kadar ayhan akman oynadı, drogba 40ı görse farketmez bizim için her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Litmanen in 40 inda attigi rovasata golu vardi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aceace said: http://s7.directupload.net/images/131003/nhzzu7po.swf Asdsadfsafasdfafdasdfasdfasdfasdfasdfsaf avrupanın türkü işte bu denyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar