Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Juventus-Galatasaray 02:10.2013 21:45 D smart

blackhavvk

Öne çıkan mesajlar

ne post kasması yav?arkadaşlar yazmışlar bir şeyler bana,ben de onlara duyduğum saygı icabı tek tek cevap yazıyorum.

tori,hareket yok yahu,aşkolsun,ne hareketi?

edit: yahu şimdi fark ettim!!!finger smiley diyor!!!e ben onu hep 2 eli yana açmış uyuz uyuz gülen smiley sanıyordum?!?!?
vallahi özür dilerim tori kardeş,kasten yapılmış bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

serjuhan said:

Şu yoruma da ben hastayım. Adam iyi olsa burada olmazdı.

Adam bir şey yapmadı öyle mi? Maçı izlemeden konuşuyorsun yine.

iki günde sattınız mı olm fatih terim'i? takımı kuran terim,1 hafta önce stadyumda imparator imparator diye bağıran da sizsiniz...ne oldu, geldi 1 maçta beraberliği kurtardı diye Mancini'yi yere göğe sığdıramıyorsunuz?
bari 3 ay bekleseydiniz bunları yazıp söylemek için.
fatih terimi günahım kadar sevmem ama biraz vefa duygusu olması lazım arkadaşlar.

vallah ben bağırmadım, kurduğu takımlarda ortada, bir ilk kurduğu takım var o kadar, orada da, hagi, popescu, tafarel yönetim, gerisi de, genç ve ümit takımlardan ekiple yaptığı işler

ayrıcaya drogbaya 10 senelik sözleşme önereceklermiş,
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ufak bir bilgi, Drogba'nın para için gelip gitme diye bir olayı yok. Aldığı paranın bile 200-300k kadarını kendine kullanıp geri kalanını Afrika'ya bağışlıyor. Adam 1 milyon da alsa 10 milyon da alsa kendisine bir şey farketmiyor yani.
para için gelip gelmemenin karsı argümanı bu olmaz hatta ne kadar cok alabiliyorsam daha iyi bile diyor olabilir hatta ne kadar cok futbol oynarsam o kadar cok yardım edebilirim diyor da olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba 35 yaşında falan sanırım , forvet oynuyor adam.

Varımı yoğumu satar bahsine girerim ki 50 yaşında bile bu adam , bırak forveti , sabrinin bütün hayatında olabileceğinden daha iyi bir sağ bek oynar. Rastgele orayı dedim , hangi pozisyon olursa olsun.

Bu takımda kaç yaşına kadar ayhan akman oynadı, drogba 40ı görse farketmez bizim için her türlü gideri var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...