Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-2011-punto-137648896/detay Aslında genel olarak punto alınır mı? Ya da 20k-25k arası hangi araba alınmalı. Arabadan çok beklentim yok aslında 1 sene falan kullanıcam. 1 sene bana sorun çıkartmasın az yaksın yeter. Boya takıntım yok bu arada. Ön düzenle oynanmamış olsun yeter.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Selam, Şehir içi kullanacaksan ve "eşşek" modunda bineceksen neden olmasın. Seninki bir nevi tek gecelik ilişki, evlenmeyi düşünmüyorsun ne de olsa ;) Saygılar.
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ARAÇTA TRAMER HASAR KAYDI BULUNMAKTADIR...(HAVA YASTIKLARI AÇILMAMIŞTIR) ıyıde degısen parça yok ama hasar kaydı var kı buda buyuk ıhtımal altdan vurmuş gıbı duruyor ve bu altdan vurmalarda sonradan çıkan olaylar can sıkabılıyor
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 tramerdeki hasar kaydının büyüklüğüne bak büyükse adamın hiçbir yazdığına güvenme çok çakal var piyasada 20 bine ver de yoksa hiç bulaşma. araçta atıyorum 20 binlik kaza varsa perttir zaten hava yastığıda kesin açılmıştır onu 20 TL ye sensörünü kapatıyorlar hatta hava yastığını bile içinden alan var piyasada.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şu da yanlış bi düşünce. malesef sizin yaptığını sandığınız kazadan çok yüksek miktarlarda ekspertiz çıkıyor ve tramere öyle geçiyor. Benim sadece arka bagaj kapağı ve arka tampon değişti 10k lık hasar geçilmiş tramere. ben kendi aracımın ekspertiz fotoğraflarını gördüm, adam yanlışlıkla klasörde bişey ararken açtı. hasar olmayan kısımları da araçtan sökmüşler, daha vuruk dökük bi hale sokup öyle ekspertize sokuyolar. En güzeli kesin alıcıysanız hasarın kaydedildiği servisle görüşmek.
Öne çıkan mesajlar