kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 selamlar japonya hakkında bilgisi olan var mıdır bilmiyorum ama sorayım dedim. total 9 gün aşağıdaki yerlerde gezme ve konaklama yapılacak. böyle bi gezi kaça patlar? 1. gün osaka 2. gün kyoto 3. gün kyoto 4. gün kyoto 5. gün kyoto-odaware 6. gün hakone-kamakura 7. gün tokyo 8. gün tokyo 9. gün tokyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 7-8k ya patlar. Belki de 4-5 :P Hovardalığına bağlı Ninja sama burada olsaydı evinde ikamet ettirirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 2500 3000$ falan ucak dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 valla işin aslı bi tur var, kişi başı 4850$ istiyor. single farkı +750$. bilgim olmadığı için de adamlar söğüşçü mü değil mi anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 soguscu olmayan tur mu var ? kendin gideceksin farki gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 okuma yazma biliyorsanız turlara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 daha geçenlerde ben de isteklendim bi gideyim gezeyim oraları diye. sadece uçak bileti gidiş geliş 3500 liraya patlıyordu 1 sene sonrası için.... otellere filan hiç giremedim bile bu yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Fistan said: soguscu olmayan tur mu var ? kendin gideceksin farki gorursun yok tabi de, kimisi az söğüşlüyor kimisi donuna göz dikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ucak pahali geliyosa bisikletle gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Valla japonya için önce iş için gidip bi görüp sonra turizm için gitmek gerek diye düşünüyorum. Tokyo falan baya pahalı zaten. Gezdirrecek yardımcı olacak kimse yoksa baya sıkıntılı olur. Kyotoda sırf kaleleri gezsen 4 günde bitmez. Bİrde her daim bir festival oluyor. Bu tarihlere göre uçak bileti ucuzlayıp konaklama pahalılaşıyor. Yeme içme pahalı seyyarlar dışında, tabi yine gidilecek düzgün mekanı bilmiyorsanız. Tabiki tecrübeden konuşmuyorum bende hazırlık yapıyorum. Payıma bir kaç asya ülkesi, rusya doğu bloğu ve türkiye girdi. Onun için yeni işe geçince bol bol gezmecek oalcak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 pazartesiden cumaya her gün yazıhanede nhk world izliyorum. başka kanal izleyemiyorum zaten. ruhum daralıyor. negzel memleketleri var adamların ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Digiturk e gecmeden once bende cok izliyordum cok guzel programlar oluyor. Favorim jmelo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Nekadar pahalı olabileceği hakkında. Mesela ufak bi sepet meyve 100 dolarcıkkk :D http://www.japantimes.co.jp/news/2013/10/02/national/masters-of-luxury-fruit-are-growing-money-on-trees/#.UlA5w4a-3J8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Uçak bileti dahil sırtta çanta, mümkün olduğunca az harcama ile bana 6-7 bin TL ye patlamıştı. Gerçi benim gittiğim dönem süper yen mevcuttu dolar 1.7 iken 100 yen 2.4 kur çekiyordu. En büyük gider uçak bileti, O yüzden mümkün olduğunca iyi araştır. THY pahalı olduğundan ben Swiss le Zurich aktarmalı gitmiştim. istanbul-Zurich-Tokyo, İstanbul-Osaka direk uçan THY den daha ucuza gelmişti. Lakin EU üzerinden aktarma yapacaksan Shengen vizesi gerekli haberin olsun. Diğer ucuz uçak bileti Rus hava yollarında. Gitmeden önce muhakkak Japon Rail Pass al. Pahalı gibi görünecektir ilk basta ama sonradan çok dua edersin. Diğer türlü Shinkansen(Hızlı Tren) daha pahalıya gelir. JRP varken Osakadan Hirosimaya günü birlik gidip gelebilirsin. En azından yolda vakit kaybın olmaz. kyoto'dan 1 gün kes Nara'ya git. 2 Geyik gör elinle besle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2 kişi gideceksen moskova aktarmalı uçak + otel dahil (yemek yok) 11 temmuz - 21 temmuz arası kişi başı 1300 - 1400 dolara (2014 temmuz için şimdi bilet alırsan) gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar