XX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Grrim artik op ona soyleyin istediklerinizi hardcore bisi olursa ben bakarim arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Arkadaş grubundan birisi tr lokasyon server aldı a dostlar :) grim(volkan) plugin,claim,save-backup olaylarını ayarladı ve an itibariyle serverı açtı. FTB launcher'dan monster pack'i indiriyorsunuz. İndikten sonra multiplayer kısmından 178.20.227.4 ip ile giriş yapıyorsunuz. Orjinal yada fakir versiyon farketmez. Bu kadar basit. Ayrıca bizimkiler mumble da bütün gün oraya da uğrayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 microblocks ne abi? nereden nasıl inecek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 windowsun türkce oldugu icin yapiyor onu bi arguman veririm sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Yalnış, windows ingilizce benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 fakir edişınla servera nasıl giricez biri bana anlatsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 the following microblocks are not installed on this client: tile.ice_1 Bu hatayı alıyorum. Nasıl giderilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Abi hadi ya. Hangi mod eksik, söyleyin yükleyelim ya da ne yapılacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Benim kafam birazcık karıştı. Şimdi Serhat'ın verdiği IP'de miyiz, yoksa bir önceki serverda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 DENGESIZLIK BIR BASKA TABI GOTU KALKINCA INSANLARIN BIR BASKA OLUYORLAR... 1 kere yaptigim yanlisligi tekrar yaptik... Milletin oyuncagi olmayin beyler okadar diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Kasaba falan yaptınız mı? Bir ara geldim de sırf lamerler vardı. Tplemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Monster packin serverda sıkıntı çıkarmasından dolayı direwolf20 packe geçti server. Öncelikle ftb fakir versiyon; Link: Tıkla İndirin zip'ten dışarı çıkarın, başlatın. Ftb launcher update isteyecek hayır tıkla. Sağ alttan profil oluşturun Nickinizi yazın parolayı sallayın. Sol tarafta üstten 3.olan direwolf20 paketini seçin ve launch tıkla. Önce packi indiricek sonra minecraftı indirecek kendisi. Sonra Multiplayer kısmından; 178.20.227.4 ip siyle giriş yapın. *microblocks tarzı bir hata veriyorsa windowsunuz türkçedir. Ftb launcherı açın Options > Advanced options > Additional java parameters kısmına: -Duser.language=en -Duser.country=US şu kodu kopyalayıp yapıştırın. Oyuna ilk girişinizde: /register şifre şifre sonra /login şifre şeklinde giriş yapacaksınız. Nishi şuan oynuyoruz 7 kişi bizimkiler aldı zaten serverı. Irmak oyunda grim harici kimse tp yapamıyor o yüzden direk çekme yok yanımıza. Koordinat veririz anca gelirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Redeagle said: Kasaba falan yaptınız mı? Bir ara geldim de sırf lamerler vardı. Tplemediler. kasaba olayina girmeyoz bu sefer yea baselar yakin olunca fps sorunlari oluo etc böle daha iyi metro neyin kurarik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 BELKİ DEV SAPAN KURARIZ *-* Evden eve havadan vijong efektiyle uçulabilir *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 SCelen said: Nishi şuan oynuyoruz 7 kişi bizimkiler aldı zaten serverı. Irmak oyunda grim harici kimse tp yapamıyor o yüzden direk çekme yok yanımıza. Koordinat veririz anca gelirsiniz :) Direwolf'un bende çalışmıyor olması... NEYSE TEKRAR DENİCEZ GARİ. Sizdeysek DW20 kuram madem ben. Orrayt! ^-^ PATLICAN VAR MI Bİ DE. Edit: Direwolf çalışmıyor bende. Nedenini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Haa benim single oynadığım pakette direwolfun düşük bir sürümü ikisini birden çalıştıramam herhalde /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 @Redeagle dw20 single playerda oynuyorsan pakedi güncellesen de sorun cıkarmaz o adamin paketi aksi belirtilmedikçe ona bi bak istersen. cikarir diyorsa da 2sini birden calistirabilirsin np. @Nishiji sıtiğmden ulassana bakalim derdi neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 NolaxThensbane said: götüm gibi bu mod acalım magicworld gelin hak yoluna geçelim gel sende ars magicka oyna la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Yok bunda 200 küsür mod var. Update dert oluyor. Başka yere yükleyip açarım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Yok abi eyw siz oynayin ben single takilicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://i.imgur.com/npQPwyJ.jpg - http://i.imgur.com/lENCmds.jpg Sphax with Sonic Ether's Unbelievable Shaders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 hmm denedimde şimdi oyun epik oluyor ama bildiğin gölgeler diyarına dönüyor full lightningla bile çok karanlık sdf ama texture pack çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 download linki bi de nasıl kurulur yazar mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sonic ethers unbeliveable shaders die arat cikar biyerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 minecraft forumlarında kendi sayfalarında anlatıyor kolay zaten kurulum falan 2dk, ben sphax ı kurdum texture pack olarak ama shadersı internal yaptım yoksa acayip karanlık oluyor tüneller falan, geceleri aynen şöyle oluyor mesela: http://sonicether.com/images/seus/ch/seus03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar