NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Ben hala magicworld taraftariyim buyu yapacaydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 büyü olaylari var olm bundada hah yardır sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Neler var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Güzel şeyler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Ayip seyler de var mi wink wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Sapık. Mod'a biraz göz gezdirdim, hardcore görünüyor. Benim çılgın sanvdiç, buzdolabı, fırın gibi ev aletlerim olmasına vaktim olmayacak gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Açlıkla uğraşmaktan dünden beri bir tinkers ocağı yapamadım asdf :) ama tarlamı bitirdim sayılır tohum topluyorum. İhtiyacı olan gidip dalından taze taze koparsın yesin açlıktan ölmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Ben sürekli out of memory hatası alıyorum? Bunun sebebini bilen var mıdır? Üstelik Unleashed'i takır takır çalıştıran bir bilgisayara sahibim. Acaba modlar problem mi yapıyor bende, yoksa server'da genel bir lag mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 http://www.java.com/tr/download/manual.jsp şurdan 64bit java yükle ve ftb launcherdan ram miktarını yükseltirsen sorun kalmaz. Ayrıca texture pack ile giriyorsan oda baya ram den yiyor. Ona göre bir ayar çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 götüm gibi bu mod acalım magicworld gelin hak yoluna geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 cicişler, mc.paticik.org resolve olmuyor. http://188.138.107.202:8123/ - map server ip: 188.138.107.202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Aynen bağlanmakta sıkıntı yaşayan birkaç arkadaş var, girip girip dc oluyorlar. Üstteki ip'den denesin login olamayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 töbeee ftbye de götüm gibi demiştin sen basta hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 sevmiyorum seni grim hep abuk subuk modlar seciyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 demir bulursam çakmakla yakacam serverı görün siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bu mod pakedinde elle çıkarmadıysanız bütün popüler büyü modları var. Çok takılırsan ben servera girdiğimde değişik şeyler gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ywlKN02G-go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Minecraft.net said: We have had to take down all of our web services (logging in and playing multiplayer, for example) to fix a critical security bug. We unfortunately have no estimated time until they are back up but are trying to do everything we can to quicken this process. Sorry for the inconvenience. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 red falan nirdesiniz ya, gelsenize oynayağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 şey sorcam bu biomun toprak/çimen rengini değişmesini sağlayan şey nedir tam olarak? yere meşale konunca bile renk değişiyor su kenarı falansa, önceden yoktu böle sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 serverin anasini belledi serhat rahat olun asklfjaslkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Ahahaha yok böyle bir doğa sevgisi. Adam ağaç dostu çıktı rıza baba. :D Sacred olan hiç birşeyi ekmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 lan nerden bileyim abi ya, minefactory için rubber lazımdı chestteki rubber saplingleri diktim bonemeal ladım boom! youtube da aratınca şu çıktı :( abi böyle bir item multiplayer packe neden konur onu da anlamadım :S eğer rollback gelmezse zor temizlenir o ağaç. Hay kafamı skm abi ya, bilsem dikermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sdfsdfsdf o ne lan öyle ağaç mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Haa şey. O ağaç en son configlerden kapanamıyordu. Son updatelerde değiştiyse bilemeyeceğim de. Şu noktada otomatik ağaç diken her sistemin o araziyi yok etme tehlikesi var maalesef. İlk kabak sana patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar