oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 forgiver said: o deil de fenerbahçe çaktırmadan alıyor puanları alsa ne olur fasülyeden oynuyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ilk yari atamadik ya ben ona yaniyorum. Gayet baskili oynadik cunku. Ikinci yari iki uzun topla sadece besiktasin yiyecegi golleri yedik yine. No name bi adam hayatinin en duzgun iki vurusunu ayni macta yapti. Muhtemelen 2 mac daha boyle oynayip butun sezon yatacak. Ama antalyanin neden ilk galibiyetini aldigi belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 souldarkorn said: Biz 2 sene boyunca gözyaslarından oluşmuş havuzda yüzduk oh mis sıcak havada serinledik. O günleri ne cabuk unuttunuz stadını yakan plıy off çocukları. Daha 2 ay önce bir kupa daha aldık elinizden. Biraz serinkanlı olun hemen 3-5 macın gazına gelmeyin lig uzun daha. 2 senedir bir hiç olanlar 3-5 mac ile konusacaksa diyecek birsey yok zaten. Neyse yakındır şkiecilerden kupa alınması. Ona ağlayanları da görecez. Havuzu genisletmek lazım. biz de sizi seviyoruz gözüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Darksun said: Yok ya bakmayın geçen haftaki olay ve cezalardan takım direk havlu atmış modunda. Ben toparlanırlar belki diyordumda direnç bile yok, haftaya da eskişehir de aynı modda oynarsak bu sene gider. Tek maçla dağıttılar bizi yine sağolsunlar. Yeni samsun faciası. birkaç maç kaybedince niye bu sene gidiyor ya abartmayın durun bi seagle 5. maçtan sonra söner havanız diyordu da hakkaten söndürdünüz ama, az güvenin takıma yahu düzelir bjk düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oldun said: forgiver said: o deil de fenerbahçe çaktırmadan alıyor puanları alsa ne olur fasülyeden oynuyorlar zaten her maçı 1-0 be abi.aykut döneminde daha golcüydü takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 her macı 1-0 olan takım nası olmuşsa ligde 16 golle en golcü takım. ikinci golcü takım 12 golle rize/sivas. ha bu arada kuyt-sow-webo üçlüsü tek başlarına rize/sivas hariç diğer takımlar kadar gol atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yahu kimlerle futbol konuşuyoruz bu forumda ben anlamıyorumki. adam haftanın bir günü gidiyor 90 dk kendi takımının maçını izleyip kapatıyor sonra FENER ÇOK REÖRÖRÖRE. olm şaka mısınız şu avrupanın en çok şut atan ve en çok pozsiyona giren 3. takımıymışız juve ve barçadan sonra, ona rağmen hala kaçırdığımız gollerle saç baş yoluyoruz aynı galatasaraylılar gibi onların da hakkını yemeyelim. 6 maçın 2 si 1-0 bitti diye nasıl saçma ve yanlış bir önerme yapabiliyorsunuz aklım ermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Liebe said: yahu kimlerle futbol konuşuyoruz bu forumda ben anlamıyorumki. adam haftanın bir günü gidiyor 90 dk kendi takımının maçını izleyip kapatıyor sonra FENER ÇOK REÖRÖRÖRE. olm şaka mısınız şu avrupanın en çok şut atan ve en çok pozsiyona giren 3. takımıymışız juve ve barçadan sonra, ona rağmen hala kaçırdığımız gollerle saç baş yoluyoruz aynı galatasaraylılar gibi onların da hakkını yemeyelim. 6 maçın 2 si 1-0 bitti diye nasıl saçma ve yanlış bir önerme yapabiliyorsunuz aklım ermiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bu sezon BJK şampiyon olur, GS ikinci, Fener 7. 8. arası bir yere yerleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu sene olmayız çok zor yapmazlar seneye oluruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yapmazlar değil biz olamayız her şeyden önce sene başından beri diyorum bu sene şampiyon fenerbahçe asdfsd 2. olsak büyük başarı ki direkt ŞL'ye gideriz. Bu kadro yapısı ile olmaz. Bilic'in kafasındaki oyunu oynatan tek bir 11 kurgumuz var. O kurgudan tek eksik takımı çökertiyor... Al işte o 11 5 maçtan sonra ilk sakatını verdi ve çöktük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar