Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Jim_E_Rustler said: Polisi ara. http://fakeplus.com/pictures/jpg/call-the-cops-i-dont-give-a-fck_20120504183759.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gondar skype a gelicne sövüyor. Bu bir. İkincisi gerçekten nerdeyse her heroyu harika oynuyor. Bu da iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 dişim ağrımıyosa sövmüyorum kasofkasopf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 online var mı şuan? Anevquemar eklesenize lan, lige bakmayın ragelerdeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ekleyin lutfen, sydelion Acci arkadasim maafettiginden bronze V. 200€ luk da skin var :s acci mafetme karsiligi vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Arzamar, ekleyin. silver 3 tüm s3 te. 10 maçın 2sine teemo geldi. 1i rage quit 1i dc. bronze 2 ye attı. riotu çok seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bronze 3e attı sağolsun sistem. b1deyim ama sürekli troller geliyor çıkamadım bi türlü silvera nick: Dadask adam gibi jungle oynamayı bilen arkadaşlar eklesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 EUW'de oynuyorum. İş çıkışı akşamları takılıyorum arada silver V'teyim. Trollerden ya da aşırı kötü takım gelmesinden dolayı kafayı yiyorum :) İsterseniz ekleyin Nick: Legendofnurialco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Borzug -ekleyin oynayalım patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar