Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Şimdi bilgisayarı teslim edicemde, elimde windows cd si yok format atamıyorum. Şöyle kökten olmasada güzel bi temizlik yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? mesela c ve d diye 2 drive a ayrılmış tek disk, D yi komple sileyim c de de sistem dosyaları ıvır zıvır falan kalsın. Nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 windows klasörünü sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 D sag tus tikla bicimlendir de gerisini o yapiyor. C de isletim sistemi oldugunu varsayarsak zaten onu mecbur el ile temizlemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 linux live cd indir ordan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar