Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 256k ADSL var fakat dl hızım 10'un üzerine geçmiyor WoW'u çekerken. Aynı dosyayı 256k'lı başka biri ise bana 27 civarında çektiğini söyledi. Bunu nasıl düzeltebilirim.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 adsl öyle sapıtık birşey yapabileceğin hiçbirşey yok. anca format atarsan geçebilir belki.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Format mı? Yuh :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 format atmak iyidir. pcyi kendine getirir.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 512 adsl le ile izmirde 15 le indiriyo, hatta hiz testindede 256 cikmaya basladi aradim telekomu diyolar olmaz oyle sey port atlamasi lazim hede hodo, dedim yalanmi soylucem, yok estagfurullah ama imkansiz diyo,peki dedim kapattim, yok yani yapcak bisey.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 mumkunse sonsuza kadar teknik bir yorumda bulunma said: lord_elvyn, 12 Aralık 2004 16:21 tarihinde demiş ki: format atmak iyidir. pcyi kendine getirir. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: W3r3wolf, 12 Aralık 2004 15:50 tarihinde demiş ki: 256k ADSL var fakat dl hızım 10'un üzerine geçmiyor WoW'u çekerken. Aynı dosyayı 256k'lı başka biri ise bana 27 civarında çektiğini söyledi. Bunu nasıl düzeltebilirim. o birşey mi benimkide 256 internet explorerde 5-6 ile indiriyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 modeme bi res atmayı deneyin bakem[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arkadaşlar aynı sorun bende de var.256 k adsl kullanıcısıyım. adsl teknik servisi aradım yok bizde bişey gözükmüyor dediler adamlar benle 1 hafta uğraştı ama yok bizde sorun sizin konfigirasyonda vardır dediler.abi en sonunda dayanamdım arkadaşin pc yi getirdim ulan harbi öyleymiş onda sorunsuz çalıştı.bende bi format atıp firewall kurdum düzeldi.anlicanız virüsden dolayı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 spyware'leri silerek işe başla.Modem ayarlarına bak.Modemin markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: onlyreal, 12 Aralık 2004 17:53 tarihinde demiş ki: mumkunse sonsuza kadar teknik bir yorumda bulunma said: lord_elvyn, 12 Aralık 2004 16:21 tarihinde demiş ki: format atmak iyidir. pcyi kendine getirir. herkes de yargıç olmuş şu son günlerde. adslim bozuldu 3 kez format attım ve her formattan sonra düzeldi. gtümden senaryo yazmıyorum.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 evet yazıyorsun. networking'den anlamayan birisin ve dayanaksız martavallar atıyosun ? onu yapacağına TCP/IP ve diğer protokolleri uninstall et ? format'la ADSL'in ve networking'in alakası nedir ? ha spyware'lerden kurtulcam diyosan herhangi bir anti-virus programı işini görür... fazla uçma oldu mu ? bu yazıyı bir adsl ve kablonet beta-tester'ı olarak yazıyorum belirteyim [Bu mesaj Goering tarafından 14 Aralık 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 afferin sana da dediklerinin hepsini yapmıştım.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 o zaman dünyadaki bi yannış oluşum için herşeyi en baştan tekrar yapsak yeri seviyesizlik diz boyu olmuş :tdown:[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar