sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 chrome said: diyelim ki seksli bir durum var ama spontane gelisti en yakin kondom arabada. Gitti geldi hatun soguyor. Randimani dusuyor buyusu kaciyor herseyin ya. Tek kondom alacak ebatlarda bir cep yapilsa boxera orada her daim kondom hazir olsa her daim ready to roll now olsak. Biriniz yapsin bunu Donu yıkarken nolucak? Çıkartıp komodine koyucaz, kuruyan donu alıp cebine kondomu koyucaz, kıçımıza her giyişimizde ha nasip ya kısmet deyip dışarı mı çıkıcaz? Bende yarattığı duyguyu hiç sevmedim, sorry.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 fermuarlı iç çamaşırları var np
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 birazdan xunn gelip doğum kontrol hapını önerecek :(
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 aramızda sevişenler mi var yoksa?
chrome Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sostizm said: chrome said: diyelim ki seksli bir durum var ama spontane gelisti en yakin kondom arabada. Gitti geldi hatun soguyor. Randimani dusuyor buyusu kaciyor herseyin ya. Tek kondom alacak ebatlarda bir cep yapilsa boxera orada her daim kondom hazir olsa her daim ready to roll now olsak. Biriniz yapsin bunu Donu yıkarken nolucak? Çıkartıp komodine koyucaz, kuruyan donu alıp cebine kondomu koyucaz, kıçımıza her giyişimizde ha nasip ya kısmet deyip dışarı mı çıkıcaz? Bende yarattığı duyguyu hiç sevmedim, sorry. Haftada 2 3 boyle bir event ile karsilasmayan adamsan zaten normal boxer kullanirsin sen quarrshm
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sostizm said: chrome said: diyelim ki seksli bir durum var ama spontane gelisti en yakin kondom arabada. Gitti geldi hatun soguyor. Randimani dusuyor buyusu kaciyor herseyin ya. Tek kondom alacak ebatlarda bir cep yapilsa boxera orada her daim kondom hazir olsa her daim ready to roll now olsak. Biriniz yapsin bunu Donu yıkarken nolucak? Çıkartıp komodine koyucaz, kuruyan donu alıp cebine kondomu koyucaz, kıçımıza her giyişimizde ha nasip ya kısmet deyip dışarı mı çıkıcaz Bende yarattığı duyguyu hiç sevmedim, sorry. abicim sen zaten evli değilmisin, ne işin var kaçak etlen senin, otur dizini izle güsel güsel sdf
chrome Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ha diyeceksin ki sen ne ayaksin. Ben sorgulayan vatandasim abi.
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 askerlik malzemeleri satan herhangi bir dukkandan alabilirsin. yesil renkler hakim olsa da siyah ve beyaz da var.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 zaidral said: askerlik malzemeleri satan herhangi bir dukkandan alabilirsin. yesil renkler hakim olsa da siyah ve beyaz da var. ahahahah bunu beklemezdim
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi :( fermuarli olanlar iste onlar, bahriyeli olarak yaptigim icin gerekmiyordu, yesillerin hepsini adama geri goturmustum ben.
interperez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 PREMATURE EJACULATİON YETOLARI TOPLAŞMIŞ GENE.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Masakari said: Yıl 2013 hala eşeyli üreme http://i.imgur.com/qKSn2LB.gif?1
Killer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sen kendinle oyna ben geliyorum diyin
fenn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Her yere mont götürürseniz sıkıntı olmaz. Boşuna montla sıçın demediler
Öne çıkan mesajlar