Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 DK bir tankım var düşe kalka bişiler tanklıyorum ama statlar konusunda çuvalladım yani aşağı statlar mevcut. http://eu.battle.net/wow/en/character/emerald-dream/Absoyoda/simple Ayrıca ahanda yazayım HP 635k Hit 7.35% Exp 7.13% Mastery 97% Dodge 11.8% Parry 20.6% Yani anlamadığım şimdi burda mastery biraz düşük gibi geliyor bana his olarak ama bunu yükseltmek için parryden mi kısayım dodgedan mı kısayım ne yapayım yapmayayım mı bilemedim öyle kaldım ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Abi mastery abanıcan gemlerini falan mastery tak mesela 120 stam 160 mastery gemlerden kullan . sonucta death strike vurucan mastery ne göre absord alıcan. bunuda dodge dan kısırak alıcaksın. diger stat ları kontrol ederek fazlalık farsa onlarıda mastery reforge edebilirsin. 508 ilvl ın var mastery %120 civarına getirsen SOO için yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ok saol valla :P Herşeyi hit ve Exp hariç MAstery yapıyorum sonra dodge ve parryi kendi aralarında ayarlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hit-exp cap daha sonra mastery > ALL. mastery reforge edemediklerini Parry yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Int önemli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mastery en önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 olorin84 said: hit-exp cap daha sonra mastery > ALL. mastery reforge edemediklerini Parry yapıcaksın. Abi yok mastery priorities ilk sırada sonra hit ve exp geliyor. sonuçta two handed kullanıyorsun hit ve exp orta seviyelerde tutman yeterli olucaktır ,ha cap lersen süper tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 abi bide şey, wep enchantı stoneskin gargoyle diil miydi? rune of the fallen crusader dps içindi sanki. veya ben yanlış hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 stat ayarlarken askmrrobot.com'a giriyordum ben. öneririm onun dışında mastery çok önemli dk tankta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar