Dorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eheh çok acayip yaw şirkette oynuyorum ara sıra sc sorunsuz olarak. geçen canım çekti evde kurdum sc'yi ve buyrum bomba; pc asimetrik aralıklarla restart ediyor kendini. sc'yi uninstall edince düzeliyor. neki bu şimdi ? not: ofis pc w98 biraz eski bişi, evdeki pc xp biraz yeni bişi, sc orjinal.[signature][hline]Ankara Paintball
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 starcraft yapmaz öyle şey... :hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 makine oyunu gorunce dayanamamış kalbıne ınmıs demekki.[signature][hline]
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bunun mantikli bir aciklamasi yok . iyisimi sen sc oynamak icin upgrade yapan ilk insan olarak tarihe gec .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Dorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ehuhe yannız şöle bi durum var eski pc'de çalışıp yenisini crashletiyo sc. acaba upgrade edeğilde downgrade(öehh?) yapsam pc'ye nası olur ?[signature][hline]Ankara Paintball
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sen yeni makinaya eski oyunu kurarsan patlar tabi.
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 dünyanın en stabil oyunu SC[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 +1[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence bu bir S.A.M. sabotajı ![signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 lol mantar mısın bitiyorsun arcane rahat dur 5 dakika.. ben de tam "görüyorsunuz işte starcraft böyle makine dahi patlatan bir oyun" yazmak niyetiyle girmiştim başlığa, meğer overhead arcane virüs gibi yayıyormuş dedikodusunu.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sc kafamı patlattı diyeni duydum ama makinamı ilk kez duydum[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Öne çıkan mesajlar