Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC Makinamı Patlattı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh çok acayip yaw şirkette oynuyorum ara sıra sc sorunsuz olarak. geçen canım çekti evde kurdum sc'yi ve buyrum bomba;

pc asimetrik aralıklarla restart ediyor kendini. sc'yi uninstall edince düzeliyor. neki bu şimdi ?

not: ofis pc w98 biraz eski bişi, evdeki pc xp biraz yeni bişi, sc orjinal.[signature][hline]Ankara Paintball
Mesaj tarihi:
starcraft yapmaz öyle şey... :hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
bunun mantikli bir aciklamasi yok .

iyisimi sen sc oynamak icin upgrade yapan ilk insan olarak tarihe gec .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
bence bu bir S.A.M. sabotajı ![signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
lol mantar mısın bitiyorsun arcane rahat dur 5 dakika..

ben de tam "görüyorsunuz işte starcraft böyle makine dahi patlatan bir oyun" yazmak niyetiyle girmiştim başlığa, meğer overhead arcane virüs gibi yayıyormuş dedikodusunu.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Sc kafamı patlattı diyeni duydum ama makinamı ilk kez duydum[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
  • Yeni Oluştur...