Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss ile ilgili bir soru

daverc

Öne çıkan mesajlar

said:
daverc, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
said:
fordcus, 13 Aralık 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Bana 68 geldi ki eşşeklik yapmama rağmen sınavda 268 ham aldım. Sonra istediğim yere gidemedim hehe.

nereyi istiyodun cidden merak ettim :) hacettepe mutercim tercumanlik(ing) ? :)

şimdi benim kısa özgeçmişi şöyle..
ben karı kız muhabbetleri yüzünden lise 3. ortalamamı yaktım, dershaneye kayıtlıyken devamlı astım üstünü üstlük (sayısalım) sistemi bilmeden girdim fen soruları çözdüm ama sonra anadolu üni. iktisat'a girdim. sonra bu bana koydu ben de hakettiğim yer burası değil lan.. evet evet hiç değil diyerek kendi kendime dershanesiz ailemden habersiz kastım ve bu sefer sözel de çözerek bu puanı aldım.. şimdi dershaneyle sadece planlı programlı çalışarak girseydim çok rahat boğaziçi olurdu ama hayırlısı demek en iyisi. ki öss'de genel performansımdan daha azını yaptım 2 matematik ve 5 türkçe sorusu kaçırdım neyse :)
ama herkesin bir nedeni vardır başarısızlık için.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene sorular kazıktı o yüzden düştü ama gelecek senenin sorularını bilemediğimiz için nasıl olucağını da kestiremiyoruz bu anca sınav sonunda anlaşılan bir olay. sınav kolay olursa herkes yapabildiğinden puanlar haliyle artacaktır doğru orantıyla da tersini düşün. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Le_Pyro, 13 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
said:
Saendul, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Başarı puan aralığı okulunun o seneki öss başarısına göre değişir. Okulun çok iyi bi performans gösterirse senin de puanın yukseliyor yani.

okuldaki esseğin biri sıfır çekerse benim puanım da mı düşecek?

Aynen öyle. Ama senin okul içi ortalaman birinciye ne kadar yakınsa o kadar az etkilenirsin durumdan çünkü her okulun birincisi ne olursa olsun 80 puan alır.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

alanına göre çarpıyosun..Mesela e.a cıysan puanı 0.8 le çarpıyosun...
fen tercih yapıcaksan o puan 0.3 le çarpılıyo..

bide başarı puanı diploma notunuza göre ve okul başarısıda etkiliyo puanınızı...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine

[Bu mesaj insight tarafından 13 Aralık 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla zamanında çok uğraştık katsayı vs vs vs..şükür kurtulduk artık..

ama gerilerde bi arkadaş "elidnen geleni yap gerisine karışma" demiş , aynen katılıyorum..katsayılarla fazla uğraşınca katsayı olup çıkıyor insan haberi olmuyor kendimden biliyorum :)

bide son 3 ay akıl başa gelip çalışmaya başlamamak lazım şimdiden adam qakıllı başlarsa bi insan gerfcekten istediği yere girebilir..

giren herkese başarılar ne diyim:)[signature][hline]See the sadness in their eyes..

Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Luriel, 13 Aralık 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
yuoo össye girdigin seneye göre deişmez okulunun basarısına ve senın not ortalamana göre belirlenir bi kere belirlendigindede bidaha deişmez...

+1[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 14 Aralık 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
aynen öle:)
Ha gayret, 144 mesaj daha kaldi madalya almana bu amacsiz mesajla beraber.

[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 14 Aralık 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...