daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Okulun basarisina gore olayi hic hosuma gitmedi yanliz[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: daverc, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: said: fordcus, 13 Aralık 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Bana 68 geldi ki eşşeklik yapmama rağmen sınavda 268 ham aldım. Sonra istediğim yere gidemedim hehe. nereyi istiyodun cidden merak ettim :) hacettepe mutercim tercumanlik(ing) ? :) şimdi benim kısa özgeçmişi şöyle.. ben karı kız muhabbetleri yüzünden lise 3. ortalamamı yaktım, dershaneye kayıtlıyken devamlı astım üstünü üstlük (sayısalım) sistemi bilmeden girdim fen soruları çözdüm ama sonra anadolu üni. iktisat'a girdim. sonra bu bana koydu ben de hakettiğim yer burası değil lan.. evet evet hiç değil diyerek kendi kendime dershanesiz ailemden habersiz kastım ve bu sefer sözel de çözerek bu puanı aldım.. şimdi dershaneyle sadece planlı programlı çalışarak girseydim çok rahat boğaziçi olurdu ama hayırlısı demek en iyisi. ki öss'de genel performansımdan daha azını yaptım 2 matematik ve 5 türkçe sorusu kaçırdım neyse :) ama herkesin bir nedeni vardır başarısızlık için.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 o değil de kocaeli'de ufak çaplı bir araştırma yaptım. kimse isteyerek girmemiş kocaeli'ye .) beklerim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 :D. Aynı mapusa düşenlerin ben masumum demesi gibi birşey bu öss saçmalığı.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu seneki puanlar gecen seneye gore nekadar dusuk bilen varmi ? ozellikle ea ve sozel bakimindan baz almayin bu seneyi gelicek sene icin diyolar bu ne derece dogrudur?[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu sene sorular kazıktı o yüzden düştü ama gelecek senenin sorularını bilemediğimiz için nasıl olucağını da kestiremiyoruz bu anca sınav sonunda anlaşılan bir olay. sınav kolay olursa herkes yapabildiğinden puanlar haliyle artacaktır doğru orantıyla da tersini düşün. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Öss demeyin bana.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} Mail = Editör@CmTürk.com Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben de öss -öys biri cevapları söyleseeee. diye bağlayıp sadece kadim şahısların anlayabileceği bir sözle nokta koyuyorum.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Le_Pyro, 13 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Başarı puan aralığı okulunun o seneki öss başarısına göre değişir. Okulun çok iyi bi performans gösterirse senin de puanın yukseliyor yani. okuldaki esseğin biri sıfır çekerse benim puanım da mı düşecek? Aynen öyle. Ama senin okul içi ortalaman birinciye ne kadar yakınsa o kadar az etkilenirsin durumdan çünkü her okulun birincisi ne olursa olsun 80 puan alır.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Rapor al bence, girme öss ye.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ortaogretim basari puani 100 uzerinden, agirlikli olani bulmak icin 0.8'le carpiliyor, o da max 80 iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 alanına göre çarpıyosun..Mesela e.a cıysan puanı 0.8 le çarpıyosun... fen tercih yapıcaksan o puan 0.3 le çarpılıyo.. bide başarı puanı diploma notunuza göre ve okul başarısıda etkiliyo puanınızı...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine [Bu mesaj insight tarafından 13 Aralık 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 walla zamanında çok uğraştık katsayı vs vs vs..şükür kurtulduk artık.. ama gerilerde bi arkadaş "elidnen geleni yap gerisine karışma" demiş , aynen katılıyorum..katsayılarla fazla uğraşınca katsayı olup çıkıyor insan haberi olmuyor kendimden biliyorum :) bide son 3 ay akıl başa gelip çalışmaya başlamamak lazım şimdiden adam qakıllı başlarsa bi insan gerfcekten istediği yere girebilir.. giren herkese başarılar ne diyim:)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 teşekkür ederiz ... paticik öss grubu..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Luriel, 13 Aralık 2004 00:21 tarihinde demiş ki: yuoo össye girdigin seneye göre deişmez okulunun basarısına ve senın not ortalamana göre belirlenir bi kere belirlendigindede bidaha deişmez... +1[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 seninle ilgili alanlarda 0.8 le carpiliyor, ilgisi olmayan alanlarda ise o oran baya bi dusuyo...[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 aynen öle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Xanthe, 14 Aralık 2004 17:38 tarihinde demiş ki: aynen öle:) Ha gayret, 144 mesaj daha kaldi madalya almana bu amacsiz mesajla beraber.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]Iki kisinin cektigi, tombala degildir.[Bu mesaj Baggio tarafından 14 Aralık 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 adam üşenmemiş mesajlarımın hesabını tutuyo.Baggio kenk istiosan gel bizim muhasebeyı falamda tut.Ayrıca adam soledık kotumu ettik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konu Disi'nda 14 dakika icinde cogu amacsiz 12 mesaji araya kimse girmeden atmayi basarinca dikkat cekiyor birazcik, hesap tutmaya gerek yok yani. Iltifatin (kenk) icin de tesekkurler ama almiyim ben, saol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 butun konualra bakıp cvp yazmak ayıp ve yasaksa bılelım.Bılmedıgım hıc bı konuyada msj atmam zaten neyse baggio oke ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 xanthe, saglam spamcisin bilirim ara sira garbage a baktigimda damgani vurmus oluyorsun heh :)[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar